Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Έβγαλαν φουσκωτό αγόρι με six pack για τις γυναίκες που δεν έχουν γκόμενο

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, τουλάχιστον ημερολογιακά, μιας κι ο καιρός έχει άλλη γνώμη, το μυαλό σου έχει αρχίσει να πηγαίνει σε εκείνες τις ημέρες που θα λιάζεσαι στην παραλία και θα αράζεις με τις ώρες πάνω στο φλαμίνγκο σου χωρίς να σε απασχολεί τί-πο-τα.
Καλό το πλατσούρισμα με τα ροζουλί πτηνά δε λέω, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με την παρέα ενός φουσκωτού pool boy με six-pack και τρικεφάλους! Συμφωνείς, φιλενάδα;
Ειδικά δε, αν το relationship status σου γράφει καιρό τώρα… μόνη σαν το λεμόνι, ο «Inflatable Hunk» θα γίνει το summer flingσου και η αγκαλιά εκείνη που ψάχνεις κάθε φορά που έρχεσαι αντιμέτωπη με ερωτευμένα πιτσουνάκια να πλατσουρίζουν χαρωπά σε θάλασσες και πισίνες. Κι εκεί καταλαβαίνεις ότι ένα φλαμίνγκο δεν φτάνει για να σου αναπτερώσει το ηθικό… 




Η νέα λύση λοιπόν που προτείνει η Pop Fix, είναι ο γυαλοφορεμένος – μάλλον –ναυαγοσώστης, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, έχοντας πείσει ήδη πολλά κοράσια, καθώς στην Amazon έχει γίνει sold out. Το φουσκωτό αγόρι κοστίζει κάπου στα 20€, ωστόσο χωράει μόνο ένα άτομο τη φορά, με το ομαδικό καβάλημα και photoshooting να καθίσταται αδύνατο δυστυχώς.
Και στην τελική, ποιος μοιράζεται το άλλο του μισό με την παρέα του;







Εάν βέβαια, θες σώνει και καλά να μοιραστείς το φουσκωτό pool boy με τις φιλενάδες σου, τότε στην Amazon θα βρεις μια εναλλακτική εκδοχή τουη οποία προορίζεται για παιχνίδι κυρίως και κοστίζει 14€.







Αυτή περιλαμβάνει τρία σωσίβια, ενώ τα στιβαρά μπράτσα του ναυαγοσώστη είναι υψωμένα (με τρόπο που συνηθίζεται σε κάτι bodybuilding διαγωνισμούς).Στόχος λοιπόν του παιχνιδιούείναι να περάσετε τα σωσίβια μέσα από τα μπράτσα του.







Μπορεί με τον φετινό καιρό, που φαίνεται να περνάει μια κρίση ταυτότητας, νατίθεται ακόμα και θέμα για το αν θα καταφέρουμε ποτέ να πάμε για μπανάκι αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο εάν αποφασίσει να τα βρει με τον εαυτό του, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι ένας σωστός τρόπος να απολαύσουμε τις μέρες μας στις παραλίες, είναι παρέα με τον «φουσκωτό» φουσκωτό.

[neopolis.gr]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...