Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018

Αλλαγές στα δρομολόγια της ΑΝΕΚ από Πειραιά για Χανιά

Ριζικές αλλαγές από τις 4 μέχρι τις 17 του Σεπτεμβρίου, στα δρομολόγια της ΑΝΕΚ στη γραμμή Πειραιάς - Χανιά προκαλεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο γκαράζ του "Ελ.Βενιζέλος" και είχε σαν αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά και την αναγκαστική αναπροσαρμογή του προγράμματος των δρομολογίων από την πλευρα της ΑΝΕΚ.Η πλοιοκτήτρια εταιρεία προκειμένου να ανταποκριθεί στα νέα έκτακτα δεδομένα, προχώρησε στην ναύλωση του πλοίου Paros Jet που θα εκτελεί μαζί με το Blue Star 2 δρομολόγια στην γραμμή Χανιά - Πειραιάς - Χανιά, μέχρι και τις 3 του Σεπτέμβρη ενώ έπειτα η εταιρία, από τις 4/9 διακόπτει τα βραδινά δρομολόγια από Πειραιά και στη γραμμή θα παραμείνει μόνο το Blue Star 2.


Πιο συγκεκριμένα, το πλοίο θα αναχωρεί από τον Πειραιά στις 15:00 και θα φτάνει στο λιμάνι των Χανίων στις 21:00 ενώ στη συνέχεια θα αναχωρεί από τα Χανιά στις 23:30 το βράδυ και θα φτάνει στο λιμάνι του Πειραιά στις 06:00 τα ξημερώματα.
Έτσι οι ώρες των δρομολογίων διαμορφώνονται ως εξής:
  • Πειραιάς Αναχώρηση στις  15:00 /Χανιά Άφιξη 21:30
  • Χανιά Αναχώρηση 23:30/ Πειραιάς άφιξη: 06:00
Αυτό θα ισχύσει από τις 4 μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου (στις 3 υπενθυμίζουμε οτι είναι προγραμματισμένη απεργία της ΠΝΟ).
Έπειτα η εταιρία σύμφωνα με πληροφορίες αναμένετα να επαναφέρει δύο πλοία στην γραμμή Χανιά - Πειραιάς - Χανιά, αποκαθιστώντας το βραδινό δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά, που δεν θα ισχύει μέχρι τις 17/9. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η ΑΝΕΚ κατά πάσα πιθανότητα προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιηθούν τα πλοία Blue Galaxy και Έλυρος για την εκτέλεση των δρομολογίων, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/440843/allages-sta-dromologia-tis-anek-apo-peiraia-gia-hania 

ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...
KAI TON PELAGITIS R/R


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...