Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Αποχωρεί η Τατιάνα και η ομάδα της απο το Ε;

Μαύρα σύννεφα έχουν συγκεντρωθεί τις τελευταίες ημέρες...
πάνω από τα γραφεία των στελεχών του τηλεοπτικού σταθμού Ε. Πίσω από τις κλειστές πόρτες συζητιόνται τόσο τα μεγαλεπίβολα σχέδια του σταθμού ενόψει νέας τηλεοπτικής σεζόν αλλά και η διατήρηση πολύ πετυχημένων εκπομπών της σεζόν που πέρασε. Αναμφίβολα η πιο πετυχημένη εκπομπή τόσο του σταθμού όσο και της ζώνης που κατάφερε ακόμη και να "εξολοθρεύσει" τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους ήταν η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και των συνεργατών της "Tatiana Live".

Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι τις τελευταίες ημέρες οι σχέσεις του σταθμού με την παρουσιάστρια και την ομάδα της εκπομπής περνούν μεγάλη και αγεφύρωτη (;) κρίση με αποτέλεσμα να μην είναι τίποτα σίγουρα για το κατά πόσο θα επιστρέψει από τον τηλεοπτικό σταθμό Ε ή από άλλο κανάλι, εφόσον υπάρχει όπως λίγοι γνωρίζουν καλά, αντίστοιχη πρόταση από αλλού. Αιτία του κακού; Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση των δεδουλευμενων του μηνός Ιουλίου αλλά και του επιδόματος αδείας που μέχρι σήμερα δεν έχουν καταβληθεί στους εργαζόμενους παρότι η εκπομπή έχει αποχαιρετήσει από τις 8 Ιουλίου. Και αυτό δεν είναι η αρχή καθώς μεγάλη καθυστέρηση σημειώθηκε και στην καταβολή του μισθού του μηνός Ιουνίου.

Το σίγουρο είναι ότι όλα είναι πιθανά για την νέα τηλεοπτική σεζόν που θα βρει το κοινό με ένα νέο τηλεοπτικό χάρτη και η έκπληξη μπορεί να έρθει από εκεί που δεν μπορεί να το περιμένει κανείς.
Κώστας Λάμπρου

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/08/blog-post_5861.html

http://kafedakigr.blogspot.com/2016/08/blog-post_10.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...