Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

Χανιά: Κλειστά θα είναι για δέκα μέρες Σουξου μούξου,Πράσσειν Άλογα,Σταφιδική

Χανιά: Γιατί σφράγισαν το Σουξου μούξου, τα Πράσσειν Άλογα και την ΣταφιδικήΚλειστά θα είναι από σήμερα για δέκα μέρες όλα σχεδόν τα καταστήματα της Καλλεργών, τα οποία και σφράγισε η Ελληνική Αστυνομία μετά από καταγγελία.

Ο λόγος είναι ότι δεν τους είχε χορηγηθεί άδεια λειτουργίας μουσικής και για ηχορύπανση.

Η συγκεκριμένη άδεια δεν έχει καμία σχέση με την άδεια δημόσιας εκτέλεσης μουσικής (Α.Ε.Π.Ι.) και χορηγείται από το δήμο Χανίων.

Χανιά: Γιατί σφράγισαν το Σουξου μούξου, τα Πράσσειν Άλογα και την Σταφιδική Σουξου μούξου, τα Πράσσειν Άλογα και την Σταφιδική στην οδό Καλλεργών .Από την πλευρά τους οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων αναφέρουν τα εξής:

Η πλευρά της «Σταφιδικής» σημειώνει πως το κατάστημα δεν έχει υποπέσει σε καμία παράβαση και ότι οι όποιες παραβάσεις είχαν βεβαιωθεί πριν την έκδοση της άδειας λειτουργίας του. Επίσης επισημαίνεται πως μετά την κατάθεση της αίτησης για άδεια μουσικών οργάνων στις 31 -7 το κατάστημα πρέπει να βρίσκεται σε λειτουργιά για να είναι δυνατόν να γίνει η μέτρηση από την αρμόδια υπηρεσία.

Από την πλευρά του καταστήματος «Σουξου μουξου» δεν υπάρχει δίκαιη αντιμετώπιση για όλους τους καταστηματάρχες από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

zarpa.gr
http://www.aera.gr/el/crete-news/26215-giati-sfragisan-to-souksou-mouksou-ta-prassein-aloga-kai-thn-stafidikh.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...