Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Χανιά: "Μαύρο" στους τηλεοπτικούς δέκτες σε χωριό του Αποκόρωνα

"Μαύρο" έχει πέσει στους τηλεοπτικούς δέκτες ενός ολόκληρου χωριού στα Χανιά καθώς το τελευταίο διάστημα, έχει γίνει διακοπή... στην αναμετάδοση των τηλεοπτικών καναλιών.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε στο χωριό Ασή Γωνιά και σύμφωνα με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αποκορώνου κ Χ. Κουκιανάκη, "κινδυνεύει να γίνει μόνιμο με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να στερηθούν παντελώς την δυνατότητα πληροφόρησης – ενημέρωσης & ψυχαγωγίας, με ότι αυτό συνεπάγεται στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Αση Γωνιάς".

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Κουκιανάκης, αναφέρει ότι "συμμεριζόμενοι απόλυτα την αγωνία και την αγανάκτηση των κατοίκων, ζητάμε από τον Δήμαρχο να προβεί ΑΜΕΣΑ στις όποιες απαραίτητες ενέργειες απαιτούνται έτσι ώστε να υπάρξει λύση στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Υποχρέωση της δημοτικής αρχής είναι να εξασφαλίσει με κάθε τρόπο την επαναλειτουργία της μετάδοσης των τηλεοπτικών καναλιών έτσι ώστε οι κάτοικοι της περιοχής να συνεχίζουν να απολαμβάνουν το αγαθό της ενημέρωσης, της πληροφόρησης καθώς και την δυνατότητα ψυχαγωγίας και όχι να παραμένουν απομονωμένοι και εγκλωβισμένοι στην σιωπή και το σκοτάδι της πληροφόρησης", καταλήγει η ανακοίνωση.
flashnews.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/07/blog-post_6420.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...