Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Προσεχώς τέλος στα υβριστικά σχόλια του YouTube

Νέες αλλαγές έρχονται σύντομα στο YouTube που αυτή τη φορά δε θα αφορούν το περιβάλλον της δημοφιλούς υπηρεσίας ή την προβολή των video αλλά το σύστημα σχολιασμού του.

Προσεχώς ο τρόπος οργάνωσης των σχολίων αναμένεται να γίνει πιο προσωπικός, εμφανίζοντας πρώτα τα σχόλια των φίλων σου, διάσημων προσωπικοτήτων αλλά και των χρηστών που έχουν ανεβάσει το video. Οι τελευταίοι θα μπορούν να κάνουν ban σε σχόλια που περιέχουν συγκεκριμένες λέξεις -υβριστικού κυρίως περιεχομένου- όπως και σε αυτούς που τα δημοσιεύουν.

Επιπλέον, το αναβαθμισμένο σύστημα σχολιασμού θα συνδέει καλύτερα τα YouTube και Google+. Όλες οι συζητήσεις που αναρτάς είτε στο YouTube είτε στο Google+ για κάποιο video θα δημοσιεύονται αυτόματα σε αμφότερες τις δύο υπηρεσίες (εκτός και αν απενεργοποιήσεις τη συγκεκριμένη επιλογή). Μέσω του Google+ θα μπορείς να ελέγχεις ποιος θα έχει πρόσβαση στα σχόλια επιλέγοντας τους κύκλους που επιθυμείς.

Οι αλλαγές αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στο Φθινόπωρο.
techgear.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/09/youtube_26.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...