Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Σε ελεύθερη πτώση οι πωλήσεις των σούπερ μάρκετ

Αδειάζει το καλάθι του σούπερ μάρκετ για πολλούς Έλληνες καταναλωτές, καθώς αδυνατούν να προμηθευτούν ακόμη και τα φθηνά προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, τα οποία... πλέον δεν είναι τόσο φθηνά.

Παρά το κλίμα αισιοδοξίας που προσπαθούν να διατηρήσουν οι εκπρόσωποι του κλάδου, σταθερά μειούμενη βαίνει η πορεία των πωλήσεων συνολικά στις αλυσίδες της οργανωμένης λιανικής, οι οποίες στο οκτάμηνο φέτος έχουν χάσει 100.000.000 ευρώ, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα, το 2012.

Ειδικότερα, στο σύνολο του λιανεμπορίου, οι πωλήσεις διαμορφώθηκαν, την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου, σε 3,30 δισ. ευρώ από 3,42 δισ. ευρώ, το οκτάμηνο του 2012.

Την ίδια ώρα, τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας φαίνεται ότι χάνουν τη «φόρα» που είχαν, μια και τα νοικοκυριά περιορίζουν στο ελάχιστο τις δαπάνες τους, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις τεράστιες φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Στο οκτάμηνο του 2013, οι πωλήσεις της ιδιωτικής ετικέτας αυξήθηκαν οριακά κατά 0,4% και ανήλθαν σε 299.000.000 ευρώ, με πολλά προϊόντα στις ταχυκίνητες κατηγορίες να παρουσιάζουν απώλειες.
metrogreece.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/09/blog-post_8656.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...