Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Χρυσή Αυγή: Παρακρατική επίθεση κατά βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Όλα αυτά μετά την παράνομη απόφαση Δένδια για την απόσυρση της αστυνομικής φύλαξης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου...

Μία ακόμη επίθεση σε συνέχεια των επιθέσεων που έχει εξαπολύσει τις τελευταίες μέρες το κράτος και τα μίσθαρνα όργανα του παρακράτους πραγματοποιήθηκε εναντίον μέλους της Χρυσής Αυγής.

Οι γνωστοί κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν επίθεση με πέτρες στην βιτρίνα του καταστήματος με ζωοτροφές που διατηρεί μαζί με τον πατέρα του ο βουλευτής Λάρισας, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.Ο συναγωνιστής κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, καθώς επίσης αναφέρθηκε και στα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχεται τόσο ο ίδιος αλλά και μέλη της οικογένειάς του.

Πρέπει να σημειώσουμε επίσης πως είναι η δεύτερη φορά που το κατάστημα του Συναγωνιστή δέχεται επίθεση, καθώς πριν λίγους μήνες, οι γνωστοί - άγνωστοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους αφήνοντας απειλητικά αυτοκόλλητα στην βιτρίνα του καταστήματος.

Οι πραιτοριανοί του συστήματος τις τελευταίες μέρες έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνήγι Εθνικιστών υπό την ανοχή του Δένδια. Μάλιστα ο υπουργός Προ-Πο άφησε αφύλακτους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθιστώντας τους άμεσους στόχους για τις οργανωμένες συμμορίες του ανθελληνικού παρακράτους.

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2995.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...