Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Μια πρόταση που μπορεί να αρνηθεί ο Ζαμπίδης

 Μια πρόταση που (δεν) μπορεί να αρνηθεί ο Ζαμπίδης

Το sport-fm.gr αποκαλύπτει την πρόταση μαμούθ (100.000 ευρώ!) στον Μιχάλη Ζαμπίδη για να κοντραριστεί με τον Σταμάτη Μπιτάκο. Από ποιόν έγινε και ποιά ήταν η απάντηση. Διαβάστε όλο το στόρι. Μπήκαν οι βάσεις για να πραγματοποιηθεί η κόντρα "Ζαμπίδης - Μπιτάκος".

Με μια εξωπραγματική πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα, η διοργανώτρια του No Limits, Γωγώ Μπιτάκου προσέγγισε επίσημα τον Iron Mike ρίχνοντας -σύμφωνα με πληροφορίες- στο τραπέζι των συζητήσεων 100.000 ευρώ (εξασφαλισμένα από χορηγούς)!

Ποσό που υπερβαίνει κατά πολύ ακόμα και τα χρήματα που λάμβανε ο Έλληνας θρύλος του kickboxing για να αγωνιστεί στα μεγαλύτερα γκαλά του εξωτερικού (Κ-1 κα).

Ωστόσο, μολονότι αυτή ήταν η πλέον δελεαστική (αλλά και η πρώτη επίσημη) κρούση που του έχει γίνει για αντίστοιχο αγώνα εντός των συνόρων, οι αντιστάσεις του δεν κάμφθηκαν. Και αυτή τη φορά εμφανίστηκε κατηγορηματικά αντίθετος με τη διεξαγωγή του.

Κάποτε φίλοι, σήμερα "εχθροί"

Για χρόνια οι δύο fighters διατηρούσαν φιλικές σχέσεις, με κοινές προπονήσεις (sparring partners) και εμφανίσεις σε διοργανώσεις. Σήμερα αυτή η φιλία αποτελεί παρελθόν. Κατά καιρούς ο Μπιτάκος (αν και πρωταθλητής στο Thai) τον έχει προκαλέσει σε αγώνα, στο στιλ του Κ-1.

Τις περισσότερες από αυτές, ο Ζαμπίδης δεν μπήκε καν στην διαδικασία να απαντήσει. Τελευταία οι τόνοι ανέβηκαν (για τη ζώνη του King of the Ring, της οποίας είναι αμφότεροι κάτοχοι), ωστόσο και πάλι δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη που να τους φέρνει κοντά σε μια μάχη πάνω στο ρινγκ.

Συν και πλην

Ένα μεγάλο μέρος του κοινού των δυναμικών αθλημάτων (που σταθερά παρουσιάζει αυξητικές τάσεις) -για διαφορετικούς λόγους- μοιάζει ολοένα και περισσότερο να επιθυμεί τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Σενάριο που απορρίπτει ο Ζαμπίδης "λόγω διαφοράς επιπέδου" όπως λέει, ενώ την ίδια ώρα ο Μπιτάκος το ζητάει επίμονα όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί κανείς με αυτή την προοπτική, σίγουρα δεν αμφιβάλλει ότι πρόκειται για τους πρωταθλητές Νο 1 (με διαφορά) και Νο 2 σε δημοφιλία στον χώρο και με ευκολία μπορούν να γεμίσουν ακόμα και μεγάλο στάδιο.

Αρκετοί διοργανωτές - promoters κατά καιρούς έχουν διερευνήσει το έδαφος για τις πιθανότητες διεξαγωγής του "Ζαμπίδης vs Μπιτάκος". Δίχως καμία ωστόσο να προχωρήσει. Το οικονομικό δεν παίζει ρόλο για τον Ζαμπίδη, που σκέφτεται τις υποχρεώσεις του στο διεθνές προσκήνιο.

Παρόλα αυτά η πρώτη επίσημη προσέγγιση έγινε, η πρόταση των 100.000 ευρώ από τη Γ. Μπιτάκου παραμένει σε ισχύ και μένει να φανεί τι μπορεί να διαφοροποιηθεί στο μέλλον...

Παναγιώτης Σγαρδέλης 
http://www.sport-fm.gr/article/mia-protasi-pou-den-mporei-na-arnithei-o-zampidis/723587

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...