Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Επεισόδια προκάλεσε η Ουρανία Μιχαλολιάκου στην Ευελπίδων - Αν μαζέψω χίλιους δικούς μας και ρίξουν τα κάγκελα...

Την ίδια συμπεριφορά και στάση κρατά η Ουρανία Μιχαλολιάκου - που τις τελευταίες ώρες έχει βγει στο προσκήνιο - με πολλούς από τους βουλευτές και τα πρωτοπαλίκαρα του κόμματος της Χρυσής Αυγής.Το πρωί γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ήταν στην είσοδο των δικαστηρίων της Ευελπίδων, δέχθηκαν... μια πρόκλητη επίθεση από την κόρη του Μιχαλολιάκου και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλο.

Ο επικεφαλής του αστυνομικού κλιμακίου δεν τους επέτρεψε να εισέλθουν στον χώρο επειδή κρατούσαν στα χέρια τους τρεις – τέσσερις σακούλες σούπερ- μάρκετ.

«Σας παρακαλώ να παραδώσετε τα πράγματα στους κρατούμενους μόλις μεταφερθούν στη ΓΑΔΑ. Εδώ δεν λειτουργεί αυτή την ώρα το μηχάνημα ελέγχου» τους εξήγησαν ευγενικά.

«Δώσε μου τα στοιχεία σου και θα δεις…» του απάντησε ο βουλευτής θυμωμένος ενώ η Ουρανία Μιχαλολιάκου το πήγε πιο πέρα: «Αν μαζέψω εδώ χίλιους δικούς μας και ρίξουν τα κάγκελα, θα καταλάβεις σε ποιον λες όχι». «Δικαίωμα σας να το κάνετε και υποχρέωση μου να εφαρμόσω τον νόμο» της απάντησε ψύχραιμα ο αστυνομικός.

Τελικά οι σακούλες έφθασαν στους κρατούμενους όταν τους ανέβασαν στη ΓΑΔΑ. Τώρα δεν έγινε γνωστό πως τα πατατάκια και τα γαριδάκια που ήταν στις σακούλες τα έφαγαν την ώρα που ήταν στον ανακριτή...
koolnews.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/09/blog-post_9777.html
<

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...