Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Η σέξι διατροφολόγος Rossana Torales της Μποαβίστα Βραζιλίας


Είναι νέα, όμορφη, καλή στη δουλειά της και πρόσφατα άρχισε να αποκτά πολλούς θαυμαστές μέσω Διαδικτύου, εξαιτίας των ιδιαίτερα αποκαλυπτικών φωτογραφιών που ανεβάζει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram.
Η Rossana Torales είναι διατροφολόγος της ποδοσφαιρικής ομάδας Μποαβίστα (όχι όμως της Πορτογαλίας, αλλά της Βραζιλίας) και εκτός από πολύ καλή στη δουλειά της είναι και πολύ σέξι.
Η Rossana εντάχθηκε στην ομάδα το 2011 αλλά προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και έγινε ιδιαίτερα γνωστή το 2015 κυρίως μέσω των social media. Η Rossana κατάγεται από την Παραγουάη, αγαπά πολύ τη δουλειά της αλλά και το ποδόσφαιρο και βασική της αρμοδιότητα είναι το διατροφολόγιο και τα σωστά γεύματα των αθλητών. Εκτός από την Μποαβίστα έχει εργαστεί σε διάφορους συλλόγους της Λατινικής Αμερικής και θεωρείται πολύ καλή σε αυτό που κάνει.
Επιπλέον, η όμορφη διατροφολόγος διατηρεί τη δική της ιστοσελίδα στην οποία δίνει συμβουλές σχετικά με την διατροφή και τις τροφές που πρέπει να καταναλώνουν οι αθλητές. Εκτός από τη συνεργασία της με ομάδες, η ίδια αναλαμβάνει και μεμονωμένα το διατροφικό πρόγραμμα διαφόρων αθλητών. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της αναπτύσσει ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα για τους αθλητές και τις αθλήτριες, για να βελτιώσει την απόδοση τους, βοηθώντας στην αποφυγή τραυματισμών, μειώνοντας το άγχος και όλα αυτά βάσει του σωματότυπου και της δραστηριότητας του κάθε αθλητή. Το πρόγραμμα όπως αναφέρει βγαίνει μετά από παρακολούθηση του κάθε αθλητή και φυσικά του αθλήματος που κάνει.
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό δεν την ενδιαφέρει να προωθήσει μόνο την δουλειά της, αλλά και να δείξει το σώμα της και τα προσόντα της. Οι followers της αυξάνονται συνεχώς και τα likes «πέφτουν βροχή» σε κάθε της ανάρτηση.


Δείτε το λόγο που είναι προφανής...














www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/2139358/i-sexi-diatrofologos-tis-boavista-vrazilias

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...