Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Καραζαφέρης: Κάνω το ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς με Μπαλτάκο, Νικολόπουλο, Ψωμιάδη

Οικουμενική κυβέρνηση με επικεφαλής τον Καραμανλή, προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σε συνέντευξή του στη Real News. "Το τιμόνι πρέπει να ανατεθεί σε έμπειρα χέρια. Αν πρέπει να στραφούμε σε πρώην πρωθυπουργούς, ο Κώστας Καραμανλής έχει σαφές προβάδισμα..."

Ταυτόχρονα, δηλώνει την επιθυμία του να... "αναστήσει τον καθαρόαιμο πατριωτικό χώρο". Σε ερώτηση για το comeback που ετοιμάζεται να κάνει και για τις φήμες ότι Νικολόπουλος, Καπερνάρος, Ψωμιάδης και Μπαλτάκος εμπλέκονται σε αυτό, ο Γιώργος Καρατζαφέρης απαντά με νόημα: "Ο σοφός λαός λέει... όλοι μαζί, χώρια οι χαζοί. Αναφέρατε ονόματα ευφυών προσώπων. Κανείς από αυτούς δεν είναι για πέταμα και όμως σε κάποιους περίσσευαν. Σας ερωτώ αίφνης, σήμερα ποιος είναι ο Τάκης Μπαλτάκος του Κυριάκου Μητσοτάκη;"

Στην ερώτηση πάντως πώς κρίνει τα πρώτα δείγματα γραφής του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είναι επιφυλακτικός: "Το φυσικό είναι κάτω από τη μηλιά να περιμένεις να βρεις μήλο, όχι κολοκύθι. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Μπορεί να ωριμάσει το κολοκύθι να αποκτήσει τη γεύση του μήλου. Εντάσσεται και ο Κυριάκος στα πειράματα".

http://www.news.gr/politikh/esoterikh-politikh/article/256728/karazaferhs-kano-to-syriza-ths-dexias-me-mpaltako.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...