Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

Συρία: Το Μέτωπο Αλ Νόσρα απορρίπτει την εκεχειρία

Απέρριψε την πρόταση για τερματισμό των εχθροπραξιών που πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή τα μεσάνυχτα, το μέτωπο Αλ Νόσρα, το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, ενώ κάλεσε τους αντάρτες να εντείνουν τις επιθέσεις του εναντίον του καθεστώτος του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ και των συμμάχων του.

Ο Άμπου Μοχάμαντ αλ Γκολάνι, ο ηγέτης του Μετώπου, σε ηχητικό μήνυμά του που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι Orient News TV, είπε ότι, εάν δεν βρεθεί μια λύση στον πόλεμο στη Συρία, οι επιπτώσεις του θα μπορούσαν να επεκταθούν στους σουνίτες μουσουλμάνους σε άλλες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης και της Αραβικής Χερσονήσου.

Αν κερδίσουν στη Συρία οι αλαουίτες και οι σιίτες, η μάχη θα επεκταθεί στην Αραβική Χερσόνησο σε λιγότερο από μια δεκαετία, προειδοποίησε ο Γκολάνι.

Από το ρωσοαμερικανικό σχέδιο για την εφαρμογή εκεχειρίας στη Συρία είχαν ήδη αποκλειστεί το Μέτωπο Αλ Νόσρα και το Ισλαμικό Κράτος.

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2151334/siria-to-metopo-al-nosra-aporripti-tin-ekechiria

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...