Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Μπορείτε να βρείτε το αγαλματάκι των Όσκαρ στη φωτογραφία;

Μια νέα φωτογραφία με ένα κρυμμένο μυστικό έρχεται να «τρελάνει» τους χρήστες του διαδικτύου και των social media που ψάχνουν να βρουν το χρυσό αγαλματάκι των Όσκαρ. Η 88η απονομή των βραβείων Όσκαρ πλησιάζει και έτσι είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κυκλοφορήσει μια φωτογραφία με το πιο γνωστό στοιχείο των Όσκαρ, το χρυσό άγαλμα.

Μετά τα κρυμμένα αρκουδάκια πάντα που κυκλοφόρησαν σε διάφορες φωτογραφίες και την κρυμμένη γάτα ανάμεσα στις κουκουβάγιες, τώρα οι χρήστες καλούνται να βρουν το κρυμμένο χρυσό αγαλματάκι ανάμεσα σε δεκάδες Star Wars C-3Pos.

Αυτό το νέο κουίζ που «κολλάει» τους χρήστες σε πολλές χώρες του κόσμου κυκλοφόρησε από τον εικονογράφο Mike Rogalski. Παρατηρήστε τη φωτογραφία και προσπαθήστε να βρείτε μόνοι σας αρχικά το χρυσό αγαλματάκι. Αν δεν τα καταφέρετε κατεβείτε προς τα κάτω όπου υπάρχει η απάντηση με το αγαλματάκι μέσα σε έναν κόκκινο κύκλο.



                                                                                   (λύση)


http://www.tilestwra.com/borite-na-vrite-to-agalmataki-ton-oskar-sti-fotografia/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...