Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Ο Φλαμπουράρης με τις μπίζνες των εκατομμυρίων μπήκε στο πρόγραμμα με τις 100 δόσεις

Μετά το δημόσιο έργο των 3,9 εκατ. ευρώ που ανέλαβε η εταιρεία ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ του Αλέκου Φλαμπουράρη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το προβληματικό πόθεν έσχες του υπουργού Επικρατείας, αλλά και τη διαγραφή χρέους 4.000 ευρώ από τον δήμο Αίγινας για κατανάλωση νερού, τώρα προκύπτουν ερωτηματικά για την ένταξη του υπουργού Επικρατείας στη ρύθμιση των 100 δόσεων.
Όπως επισημαίνει σήμερα ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στα «ΝΕΑ», «το ερώτημα μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις περί τα οικονομικά της εταιρείας του σε συνδυασμό με τη γενικότερη οικονομική του κατάσταση, είναι αν έπρεπε να ενταχθεί στη ρύθμιση ή αν εκπρόκειτο για μια χαριστική πράξη».
Με βάση την αρχική ρύθμιση που είχε συντάξει η Νάντια Βαλαβάνη, η οποία ήταν ιδιαίτερα χαριστική για πολλές κατηγορίας οφειλετών καθώς δεν έθετε κανένα περιορισμό, ο κ. Φλαμπουράρης μπορούσε να ενταχθεί στις 100 δόσεις. Με τις διορθώσεις που έγιναν αργότερα, το πιθανότερο, όμως, είναι ότι ο υπουργός Επικρατείας δεν θα μπορούσε να ενταχθεί στη ρύθμιση.
Και συνεχίζει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα «Νέα»:  «Από τους ισολογισμούς της εταιρείας του μπαρμπα-ΔΙΑΤΜΗΣΗ προκύπτει ότι τα ταμειακά αποθέματά της το 2013 ήταν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. Και το 2014 1,3 εκατομμύρια ευρώ (και τα προηγούμενα χρόνια πάνω-κάτω εκεί έπαιζαν). Το οποίο σημαίνει ότι η αδυναμία πληρωμής των οφειλών του από φορολογία εισοδήματος και ΦΠΑ που δήλωσε ο μπαρμπα-εργολάβος στην Εφορία για να ενταχθεί στις 100 δόσεις, ήταν ψεύτικη! Πλαστή! Διοτί είχε χρήματα και δεν πλήρωνε».
Την ίδια ώρα τα επιτελεία Μεγάρου Μαξίμου και Βουλής αντί να αντιμετωπίσουν δραστικά την «παραφωνία», επιχειρούν να την «κουκουλώσουν», υιοθετώντας πρακτικές που θυμίζουν το παλιό και όχι το νέο που ευαγγελίζονται.

http://www.trelokouneli.gr/mono-sto-elladistan-o-flampouraris-me-tis-biznes-ton-ekatommirion-bike-sto-programma-me-tis-100-dosis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...