Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Κλιμάκωση παντού: Ρωσικά Su-30SM & Su-27SM καθ'οδόν προς Συρία - Ο ρωσικός Στρατός μπαίνει στον τουρκμενικό θύλακα τις επόμενες ώρες

του Βασίλη Καπούλα
Εν πτήσει προς την Συρία βρίσκονται αυτή την στιγμή 12 ρωσικά αναχαιτιστικά (8 Su-27SM και 4 Su-30SM), προκειμένου να ενισχυθεί η ρωσική ικανότητα εναέριας απαγόρευσης, μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού υποστρατηγικής κρούσης Su-24 προχθές στα τουρκοσυριακά σύνορα, από μαχητικά F-16 της τουρκικής Αεροπορίας ως απόρροια, βασικά, της έλλειψης συνοδείας από μαχητικά εναέριας υπεροχής.
Αλλά ίσως η σημαντικότερη εξέλιξη βρίσκεται αλλού:
Ενώ για δεύτερη ημέρα η περιοχή κάτω από το σημείο που έγινε η κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού στο Jabal al-Turman έγινε πεδίο βολής της ρωσικής Αεροπορίας με συνολικά 40 επιδρομές σε λιγότερο από 24 ώρες, ένα δεύτερο τουρκικό κομβόι που επιχείρησε να πέρασει τα σύνορα καταστράφηκε ολοσχερώς από τα ρωσικά μαχητικά Su-34!
Ο λόγος; Επιχείρησε να πέρασε τα σύνορα χωρίς να ζητήσει την άδεια της συριακής κυβέρνησης! Τι σημαίνει αυτό; Οτι "κλειδώθηκαν" τα τουρκοσυριακά σύνορα και οποιαδήποτε προσπάθεια πλέον να εισέλθουν σε συριακό έδαφος θα καταστρέφεται!
Και μία ακόμα ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη:
Για πρώτη φορά φωτογραφήθηκαν ετοιμοπόλεμα ρωσικά άρματα μάχης Τ-90 και μάλιστα απ'ότι φαίνεται είναι "φορτωμένα" με κάθε είδους αντιπυραυλικά μέσα και βέβαια τα νέας τεχνολογίας κατευθυνόμενα με λέηζερ βλήματα που εκτοξεύονται από το πυροβόλο των 125 χλστ.!
Αρα: Η επέλαση στην περιοχή των Τουρκμένων της Συρίας είναι θέμα ημερών. Και πιθανότατα θα βρεθούν απέναντί τους τα εκσυγχρονισμένα από τους Ισραηλινούς τουρκικά Μ60 Sabra με το πυροβόλο των 120 χλστ. σε μία πολύ ενδιαφέρουσα σύγκρουση...


 http://www.pronews.gr/portal/20151126/defencenet/%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83/%CF%81%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1#sthash.fcMfcz9D.dpuf

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...