Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Δεν παραιτούμαι, είναι άσχετος ο Τζιτζικώστας

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μέσω συνεργατών του, σημειώνει πως οι εσωκομματικές εκλογές για τον νέο αρχηγό της ΝΔ «θα πρέπει να γίνουν άμεσα και με άλλη εταιρεία». «Μπορούν να γίνουν το αργότερο σε τρεις εβδομάδες», αναφέρουν οι συνεργάτες του μετά την αναβολή της σημερινής εκλογικής διαδικασίας λόγω τεχνικών προβλημάτων.
Σχολιάζοντας το εκλογικό φιάσκο οι συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη σημειώσαν πως «περιμένουμε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες τους» δείχνοντας τον πρόεδρο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) Ανδρέα Παπαμιμίκο και σημειώνοντας πως το ζήτημα «δεν είναι προσωπικό», ενώ για τις ευθύνες που καταλογίζουν στον ίδιο απάντησαν: «Ο πρόεδρος δεν έχει αρμοδιότητα και όφειλε να απέχει».
Υπενθυμίζεται πως ο Απόστολος Τζιτζικώστας επέρριψε ευθύνες στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη καλώντας τον να αποχωρήσει, ενώ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε την αντικατάστασή του από την Μαριέττα Γιαννάκου. Αιχμές κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη άφησε και ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Για τα περί παραίτησής του οι συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ τόνισαν: «Ο κ. Τζιτζικώστας να διαλέξει τι θέλει, από την μία θέλει την παραίτηση Μεϊμαράκη και από την άλλη συνάντηση. Είναι άσχετος οφείλει να ξέρει τα στοιχειώδη. Ο πρόεδρος του κόμματος οφείλει να απέχει από κάθε δραστηριότητα της ΚΕΦΕ. Θέλει να διοικήσει ένα κόμμα που δεν ξέρει το καταστατικό του». «Ο κ. Μεϊμαράκης δεν παραιτείται, η ΝΔ έχει πρόεδρο και καταστατικό. Λύσεις υπάρχουν. Κάνουν κάνουν σπέκουλα», πρόσθεσαν.
Σχετικά με τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που ζητούν όλο και περισσότερα στελέχη του κόμματος, οι συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη σημείωσαν πως η συνεδρίαση του κοινοβουλευτικού οργάνου του κόμματος έχει προγραμματιστεί να γίνει την Τετάρτη. «Η καλύτερη λύση είναι να ακολουθηθεί το καταστατικό έστω και αν πρέπει να αλλάξει, όσο όμως υπάρχει το σεβόμαστε» έλεγαν χαρακτηριστικά.

http://tvxs.gr/news/ellada/meimarakis-den-paraitoyme-einai-asxetos-o-tzitzikostas

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...