Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

Μπορεί να χάσει και το ολυμπιακό μετάλλιο η Δεβετζή

 Ως γνωστόν η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία σε δείγμα που... είχε ληφθεί το 2007, όταν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Οσάκα, το οποίο «ξεπάγωσε» μετά από οκτώ χρόνια, όπως ορίζει η ΔΟΕ και η IAAF.

Πλέον η Ελληνίδα ολυμπιονίκης, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», μετά την σχεδόν δεδομένη αφαίρεση του μεταλλίου της Οσάκα, κινδυνεύει ακόμα και να χάσει το χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο που είχε κατακτήσει το 2008 στο Πεκίνο, εφόσον βρεθεί θετικό σε απαγορευμένες ουσίες το δείγμα εκείνης της περιόδου που θα ανοίξει το 2016.

Ο Δεβετζή τις επόμενες μέρες θα βρεθεί ενώπιον της δικαστικής επιτροπής του ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να καταθέσει τις δικές της θέσεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Επιπλέον η ανεξάρτητη επιτροπή στην οποία δεν μπορεί να παρέμβει ο ΣΕΓΑΣ, θα σταλεί στην IAAF, που μπορεί να επικυρώσει ή ακόμα και να αυξήσει την ποινή.


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/11/blog-post_5853.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...