Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Αυξητική στήθους στις μέρες μας είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις

Η αυξητική στήθους στις μέρες μας είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής.

Το στήθος θεωρείται ανέκαθεν ένα από τα πιο ισχυρά στοιχεία θηλυκότητας. Κατά συνέπεια οι γυναίκες που για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν κάποιο τουλάχιστον αποδεκτό σε μέγεθος στήθος μπορεί να νιώθουν ότι υπολείπονται των άλλων γυναικών σε θηλυκότητα και να αναπτύξουν αισθήματα έντονης κατωτερότητας που να έχουν αντανάκλαση στην εν γένει συμπεριφορά και προσωπικότητα τους. Αυτές μπορεί να είναι γυναίκες με μικρό ή απλαστικό στήθος, με ασύμμετρο στήθος αλλά και γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή. Οι γυναίκες αυτές μπορούν να βοηθηθούν με την επέμβαση της αυξητικής στήθους.

Ποιές τεχνικές αυξητικής στήθους εφαρμόζουμε στη σύγχρονη πλαστική χειρουργική;

  • Non touch - No pain Τεχνική
  • Διπλού επιπέδου τεχνική
  • Υποπεριτονιακή τεχνική (Subfascial)

Τι υπόσχεται η αυξητική στήθους; Ποιός είναι ο στόχος της;

Ο στόχος που επιδιώκεται στην αυξητική στήθους είναι η αύξηση του όγκου του χρησιμοποιώντας ενθέματα σιλικόνης με τέτοιον τρόπο όμως ώστε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό και σε αρμονία με τα φυσικά χαρακτηριστικά του σώματος της ενδιαφερόμενης.
Ωστόσο οι νέες τεχνικές που έχουν εισαχθεί στην αυξητική στήθους και προσωπικά προτείνουμε λόγω πιο φυσικών αποτελεσμάτων είναι : η Υποπεριτονιακή τεχνική όπου το ένθεμα τοποθετείται κάτω από μια λεπτή μεμβράνη που καλύπτει τον μυ και ονομάζεται περιτονία και η Δύο Επιπέδων τεχνική όπου το ένθεμα βρίσκεται κατά το ήμισυ κάτω από τον μυ και το υπόλοιπο κάτω από την περιτονία του μυός.

http://www.keramidasevangelos.gr/%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%B8%CE%BF%CF%82/%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%B8%CE%BF%CF%85%CF%82

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...