Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Με ήλιο ή βροχή η McLaren… πρωταγωνιστεί

 Με ήλιο ή βροχή η McLaren… πρωταγωνιστεί
 
Την πρωτιά του και στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Hungaroring διατήρησε ο Λιούις Χάμιλτον, παρά το γεγονός ότι οι πιλότοι δοκιμάστηκαν σε βρόχινες συνθήκες. Ο Βρετανός πιλότος «γύρισε» πιο γρήγορα από τους αντιπάλους του δείχνοντας πως στην Ουγγαρία η McLaren είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική.
Στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκε ο Κίμι Ραϊκόνεν, ενώ την έκπληξη έκανε ο Μπρούνο Σένα, ο οποίος ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα.
Μεγάλοι άτυχοι της δεύτερης περιόδου ήταν οι Τζένσον Μπάτον και Μίκαελ Σουμάχερ. Ο πρώτος αντιμετώπισε πρόβλημα με την McLaren του, η οποία σταμάτησε εντός στο pit lane, ενώ ο Γερμανός επτά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του, λόγω της ολισθηρότητας της πίστας με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα προστατευτικά ελαστικά.
Στη δεύτερη περίοδο των δοκιμών η Red Bull κατάφερε να μπει στη δεκάδα, όμως μόνο με το ένα της μονοθέσιο, αυτό του Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος πλασαρίστηκε στην όγδοη θέση.
Πηγή: Sport-fm.gr
 http://troktiko.eu/2012/07/me-ilio-i-brochi-h-mclaren-protagonistei/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...