Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Συνέλαβαν τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο μετα από μήνυση του Κώστα Βαξεβάνη

 Συνέλαβαν τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο μετα από μήνυση του  Κώστα Βαξεβάνη
Συνελήφθη σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη διαδικασία του αυτοφώρου, έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.
H μήνυση αφορά δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Σούρλα, που είχαν αναρτηθεί στη …….
zougla.gr. Στις δηλώσεις του, ο κ. Σούρλας  υποστήριζε πως ο Κώστας Βαξεβάνης «έθαψε» θέμα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου.
Να σημειωθεί ότι συνελήφθη και ο αρχισυντάκτης του zougla, Νικος Γεωργιάδης, ενώ ο κ. Βαξεβάνης είχε μηνύσει και τον κ. Σούρλα παραθέτοντας στη μήνυση του δημοσιεύματα της «Πανδώρας» που αναφέρονταν στις καταγγελίες του κ. Σούρλα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου.
Οι κύριοι Τριανταφυλλόπουλος και Γεωργιάδης συνελήφθησαν σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας του κ. Βαξεβάνη (koutipandoras.gr), η σύλληψη ήρθε μετά «από μια ενδιαφέρουσα γνωμάτευση της εισαγγελίας Αθηνών, η οποία απεφάνθη ότι συκοφαντικά δημοσιεύματα τα οποία παραμένουν αναρτημένα, αποτελούν ένα διαρκές αδίκημα και ως εκ τούτου δικαιολογείται η ενεργοποίηση του αυτοφώρου όσο αυτά είναι αναρτημένα».
Ωστόσο, ο Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί αν διαπράχθηκε κάποιο αδίκημα, και στη συνέχεια οι δύο δημοσιογραφόι αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι κύριοι Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Νίκος Γεωργιάδης θα κληθούν να δώσουν ανομωτί καταθέσεις.
kafeneio-gr.blogspot.com
 http://troktiko.eu/2012/07/sunelaban-ton-makh-triantafullopoulo-meta-apo-minush-tou-kosta-baxebanh/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...