Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

H Coca Cola «έφαγε» Ροναλντίνιο [photos]


Ο Ροναλντίνο έκανε το λάθος να... αλλάξει προτίμηση αναψυκτικού, και αυτό του κόστισε 742.000 δολάρια για την τρέχουσα χρονιά, ενώ... χάνει τα έσοδα και από τα επόμενα χρόνια της συνεργασίας του με τον χορηγό.

Η εταιρία Coca Cola ήταν επίσημο χορηγός του Ροναλντίνιο, και του κατέθετε βάσει συμβολαίου 742.000 δολάρια για κάθε χρόνο της συνεργασίας τους. Αυτά τα χρήματα όμως τα έχασε ο Ρόνι, όπως και εκείνα που θα έπαιρνε τουλάχιστον μέχρι το τέλος της παρούσας συμφωνίας, καθώς έκανε μια γκάφα... περιωπής!

Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την Ατλέτικο Μινέιρο, στις 4 Ιουνίου, ο Ροναλντίνιο εμφανίστηκε μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου με δύο κουτάκια της Pepsi Cola, επίσημης ανταγωνιστικής εταιρίας της Coca Cola...

Αυτό φυσικά έφερε την έντονη αντίδραση της εταιρίας χορηγού του, η οποία προχώρησε στην ακύρωση της συμφωνίας της με τον Βραζιλιάνο αστέρα, ενώ η εταιρία γνωστοποίησε ότι αυτή του η κίνηση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς του τα είχαν... μαζεμένα:

«Δεν μπορούμε πλέον να αποτελούμε σπόνσορά του. Το γεγονός ότι ο παίκτης εμφανίστηκε με ένα κουτάκι της Pepsi ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, δεν ήταν η μοναδική αιτία για τη διακοπή του συμβολαίου», δήλωσε ο Μαρσέλο Μέντες, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της Coca Cola.

gazzetta.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/07/h-cola-photos.html0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...