Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Συνάντηση κορυφής για Apple και Samsung

image403 Συνάντηση κορυφής για Apple και Samsung
 
Μπορεί οι ανταλλαγές αγωγών για διάφορες από τις χιλιάδες ευρεσιτεχνίες που έχουν οι δύο εταιρείες να είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι για Apple και Samsung αλλά φαίνεται ότι έχουν κουράσει τις δικαστικές αρχές των ΗΠΑ. Δεν πρόκειται για κάτι περίεργο άλλωστε καθώς οι δύο κολοσσοί τις καταθέτουν με τέτοιους ρυθμούς που είναι αμφίβολο αν πράγματι προσπαθούν να αποκομίσουν κάτι από αυτές ή αν απλώς θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα ο ένας στον άλλο.
Στο πλαίσιο αυτό η δικαστής Lucy Koh της Βόρειας Καλιφόρνια, απηυδισμένη από το συνεχές γαϊτανάκι εγκλήσεων και αντεγκλήσεων διέταξε τις δύο εταιρείες να λύσουν εξωδικαστικά τις διαφορές τους. Στο πλαίσιο αυτό ο Tim Cook τα ανώτατα στελέχη της Samsung Choi Gee-sung και Shin Jong-kyun πρόκειται να συναντηθούν προκειμένου να δουν αν θα μπορέσουν να δώσουν κάποια λύση στο ζήτημα.
Παρόλα αυτά είναι απίθανο να υπάρξει κάποιος συμβιβασμός. Τόσο η Apple όσο και η Samsung κερδίζουν άφθονη δημοσιότητα από τις μεταξύ τους «διαμάχες». Επιπλέον είναι προς όφελος και των δύο εταιρειών να φαίνεται ότι υπάρχει πόλωση ώστε να δημιουργείται φανατισμός μεταξύ των Apple και Android fan boys καθώς έτσι έχουν πιο πιστούς πελάτες.
Εξάλλου ήδη οι δύο κολοσσοί συνεργάζονται πολύ στενά με την Samsung να είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές εξαρτημάτων της Apple και την Apple να είναι υπεύθυνη για το 8% περίπου του τζίρου της κορεατικής εταιρείας. Με άλλα λόγια αν πράγματι το επιθυμούσαν, θα ήταν πολύ εύκολο και για τις δύο να λύσουν τις όποιες «διαφορές» τους…

 http://troktiko.eu/2012/07/sunanthsh-korufis-gia-apple-kai-samsung/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...