Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Το «τέρας του Ιστ Ρίβερ» είδε η Ντενίζ Γκίνλι

 Από πού προήλθε το τέρας του Ιστ Ρίβερ;
 
Η Ντενίζ Γκίνλι περπατούσε αμέριμνη πριν από λίγες ημέρες στις όχθες του ιστ Ρίβερ, στη Νέα Υόρκη, όταν, στο ύψος της γέφυρας του Μπρούκλιν είδε ένα παράξενο αντικείμενο, μισοθαμμένο στην άμμο. Αρχικά νόμισε ότι ήταν ανθρώπινο πτώμα. Έβγαλε το κινητό της και τράβηξε μερικές φωτογραφίες. Η περιέργειά της ήταν ακατανίκητη και, μετά από λίγες ώρες, επέστρεψε το σημείο με την επαγγελματική φωτογραφική μηχανή της.
Πήδηξε την περίφραξη και βρέθηκε κοντά στο εύρημα: ήταν ένα αλλόκοτο πλάσμα, που ξεπερνούσε τη φαντασία της.
Το πλάσμα έμοιαζε με γουρούνι ή με τερατώδη αρουραίο. Τράβηξε κι άλλες φωτογραφίες και τις έστειλε σε διάφορα blog της Νέας Υόρκης. Πολύ γρήγορα προκλήθηκε σάλος και το πλάσμα βαφτίστηκε «τέρας του Ιστ Ρίβερ».
Οι Αρχές που έσπευσαν στο σημείο για να ταυτοποιήσουν το πλάσμα, δεν κατάφεραν να βγάλουν ασφαλές συμπέρασμα. Η εύκολη ερμηνεία θα ήταν ότι επρόκειτο για γουρούνι που πνίγηκε και παρασύρθηκε από τα νερά του ποταμού. Όμως το «τέρας του Ιστ Ρίβερ» αντί για τις χρακτηριστικές οπλές του γουρουνιού, είχε πέντε δάκτυλα σε κάθε πόδι! Τα δόντια του θύμιζαν τρωκτικό, η μουσούδα του έμοιαζε με της νυχτερίδας και είχε μακριά ουρά.

Μέχρι στιγμής οι Αρχές και οι ειδικοί δεν έχουν καταλήξει σε μία οριστική απάντηση για την «ταυτότητα» του «τέρατος».
Αν δεν αποδειχθεί ότι πρόκειται για κάποιου είδους φάρσα και αν επαληθευθούν οι συνομωσιολόγοι του ίντερνετ, τότε θα πρέπει να δεχθούμε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα αφύσικο, μεταλλαγμένο και ενδεχομένως επικίνδυνο είδος τρωκτικού.
 Από πού προήλθε το τέρας του Ιστ Ρίβερ;
 Από πού προήλθε το τέρας του Ιστ Ρίβερ;
http://troktiko.eu/2012/07/apo-pou-proilthe-to-teras-tou-ist-riber/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...