Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Grand Prix Ευρώπης 2011: Η δύναμη της… συνήθειας



Ο μεγάλος νικητής του ευρωπαϊκού Grand Prix στη Βαλένθια δεν ήταν άλλος από τον Sebastian Vettel. Ο Γερμανός έχει συνηθίσει στην πρώτη θέση και δεν επέτρεψε σε κανέναν να του πάρει την 6η του φετινή νίκη. Πίσω του τερμάτισε ο Fernando Alonso, με την 150° Italia να είναι το δεύτερο ταχύτερο μονοθέσιο, πίσω φυσικά από την RB7. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Mark Webber, ο οποίος, για ακόμα έναν αγώνα, δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τον team-mate του.
Κάτω από το βάθρο, στην 4η θέση τερμάτισε ο Lewis Hamilton. Η MP4-26 δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στον αγώνα, με αποτέλεσμα να είναι το τρίτο αποδοτικότερο αυτοκίνητο σήμερα. Η έτερη McLaren, τερμάτισε στην 6η θέση, με τον Jenson Button να έχει προβλήματα με το KERS. Ανάμεσα στις δύο McLaren βρέθηκε ο Felipe Massa. Τη 10άδα συμπλήρωσαν οι Nico Rosberg, Jaime Alguersuari, Adrian Sutil και Nick Heidfeld. Αξίζει να αναφέρω ότι, και τα 24 μονοθέσια είδαν την καρώ σημαία, καθώς δε σημειώθηκε καμία εγκατάλειψη. Αυτό έχει να συμβεί από τον αγώνα της Monza το 2005! Ο Sebastian Vettel έγραψε και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα, με 1:41.852.
Στη βαθμολογία, ο Vettel μεγάλωσε ακόμα το προβάδισμά του από την δεύτερη θέση. Ο Γερμανός είναι πρώτος με 186 βαθμούς, 77 πίσω είναι οι Button και Webber που ισοβαθμούν. Η Red Bull αύξησε και αυτή τη διαφορά της, και πλέον είναι μπροστά με 295 βαθμούς, 89 περισσότερους από τη McLaren, η οποία έχει 206. Τρίτη είναι η Ferrari με 129 βαθμούς, μπροστά από τις Renault και Mercedes που έχουν 61 και 58 βαθμούς αντίστοιχα.
Επόμενο Grand Prix στο Silverstone της Αγγλίας στις 8-10 Ιουλίου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα και οι βαθμολογίες τόσο των οδηγών όσο και των κατασκευαστών στη συνέχεια:

http://www.autoblog.gr/2011/06/26/grand-prix-europe-2011-vettel-back-to-wins/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...