Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ο Πάγκαλος έδιωξε τους βουλευτές της ΝΔ από τη Βουλή


Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή μεταξύ Θ. Πάγκαλου και Κωνσταντίνου Τασούλα, όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστήριξε στην ομιλία του ότι το 1981 για πρώτη φορά είχαμε στη χώρα δημοκρατική κυβέρνηση.

Έξαλλος, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Τασούλας πήρε το λόγο και ζήτησε από τον Θ. Πάγκαλο να ανακαλέσει αλλιώς η αξιωματική αντιπολίτευση θα αποχωρούσε από τη Βουλή όπως και έκανε...

παρά την παρέμβαση του πρωθυπουργού, ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου αναγκαστηκε να πάρει το λόγο προσπαθώντας να... διορθώσει την κίνηση Πάγκαλου και διευκρίνισε ότι το 1981, μετά από πολλές δεκαετίες, ήρθαν επιτέλους στην εξουσία κοινωνικές τάξεις που μέχρι τότε καταπιέζονταν.

Ο Πρωθυπουργός ζητησε από τον Δ.Σιούφα που παρέμεινε στα έδρανα να μεσολαβήσει για να επανέλθουν οι βουλευτές της ΝΔ στην αίθουσα.

Το λόγο πήρε και ο Γ. Καρατζαφέρης που ζήτησε απο τον πρωθυπουργό να επαναφέρει στην τάξη τον Θ.Πάγκαλο λέγοντας ότι τορπιλίζει την σύναινεση. Έκανε άνοιγμα στην όλη κεντροδεξιά ζητώντας ανδριάντα του Κ.Καραμανλή στο προαύλιο της Bουλής.

http://www.on-news.gr/2011/06/blog-post_6486.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...