Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Χάλκη: Έδεσε και ασέλγησε σε 10χρονο κοριτσάκι!



Ο δράστης έδεσε τα χέρια της 10χρονης και της έκλεισε τα μάτια με το φανελάκι του - Διαβάστε όλα όσα έγιναν στην υπόθεση που συγκλονίζει τους κατοίκους του νησιού.

Ο κατηγορούμενος, όπως έγραψε η dimokratikioneline.gr, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Σ. Χάλκης και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ιαλυσού, την 15η Ιουνίου 2011. Ο 32χρονος φέρεται από...
κατάθεση που έδωσαν στους αστυνομικούς η ανήλικη, και ο πατέρας της να της έδεσε τα χέρια στην πλάτη με καλώδιο, να της έκλεισε τα μάτια με μια φανέλα και να ασέλγησε σε βάρος της!

 Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο πατέρας της 10χρονης βρισκόταν μαζί της πριν λίγες ημέρες σε καφετέρια στο λιμάνι της Χάλκης. Εκεί ένας ηλικιωμένος της ζήτησε να πεταχτεί στο σπίτι του γιου του, με τον οποίο είχε φιλικές σχέσεις ο πατέρας της, να πάρει ένα μπρελόκ με κλειδιά αυτοκινήτου και να του τα φέρει στο εστιατόριο.

 Η κοπέλα εξυπηρέτησε τον ηλικιωμένο. Μετέβη πράγματι στην οικία του φίλου του πατέρα της ο οποίος αφού της έδωσε τα κλειδιά της ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι για να τις δώσει κάτι. Η μικρή παρέδωσε τα κλειδιά στον ηλικιωμένο πατέρα του κατηγορούμενου και επέστρεψε στο σπίτι του.

 Εκεί ο 32χρονος, όπως ισχυρίστηκε, της ζήτησε να υποβληθεί σε ένα τεστ και συγκεκριμένα της έδεσε τα χέρια και της έκλεισε τα μάτια με μια φανέλα και εν συνεχεία της έδωσε να δοκιμάσει γεύσεις στα χείλη της. Αρχικά, όπως είπε, δοκίμασε κάτι πικρό και εν συνεχεία κάτι γλυκό με γεύση κερασιού. Όταν άνοιξε τα μάτια της είδε σε τραπέζι ένα ανοικτό βαζάκι με γλυκό του κουταλιού (κεράσι) το οποίο και της έδωσε για να πάρει στο σπίτι της, ο 32χρονος. Στο κατηγορητήριο αναφέρεται εξάλλου ότι όλα αυτά συνέβησαν ενώ ο 32χρονος φορούσε μόνο το εσώρουχό του.

 Ο 32χρονος απολογούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ασέλγησε στην ανήλικη. Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι την 14η Ιουνίου 2011 επισκέφτηκε το χώρο της εργασίας ενός φίλου του και του ζήτησε να τον βοηθήσει στην επισκευή μιας τηλεόρασης. Ενώ βρίσκονταν στην οικία του και επισκεύαζαν την τηλεόραση χτύπησε η πόρτα και ήταν η ανήλικη που του ζήτησε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του πατέρα του.

 Της τα έδωσε και της ζήτησε να επιστρέψει μετά από λίγο για να της προσφέρει γλυκά. Όταν επέστρεψε προσφέρθηκε να της δώσει ένα γλυκό του κουταλιού κεράσι για το οποίο του είπε ότι το σιχαίνεται. Τότε αποφάσισε, όπως είπε, να κάνει ένα αθώο παιχνίδι που συνηθίζει και με τα δικά του παιδιά όταν αρνούνται να δοκιμάσουν κάποιο έδεσμα και συγκεκριμένα της έκρυψε τα μάτια με μια σκισμένη φανέλα και επειδή δεν είχε πρόχειρο ένα κουτάλι βούτηξε το δάκτυλο του στο βάζο με το κεράσι και της είπε να δοκιμάζει.

 Κατόπιν έβγαλε τη φανέλα από τα μάτια της για να διαπιστώσει τι είχε δοκιμάσει και της έδωσε το βάζο με τα υπόλοιπα γλυκά για να τα πάρει στον πατέρα της και μια τσάντα σκουπιδιών για να την απορρίψει στον κάδο δίνοντάς της και ως χατζιλίκι 3 ευρώ. Ισχυρίστηκε ακόμα ότι φορούσε ένα παντελονάκι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών πράγμα που συνηθίζουν στην Χάλκη.

 Θεωρεί ότι η ιστορία σε βάρος του στήθηκε από την ανήλικη καθ' υποβολή του πατέρα της προσθέτοντας ότι στις καταθέσεις της έχει πέσει σε αντιφάσεις.

 Η απόφαση του δικαστηρίου
 Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευσης διαμονής στη νήσο Χάλκη, της απαγόρευσης παραμονής στο ίδιο χώρο με ανεπιτήρητα ανήλικα παιδιά, της απαγόρευσης επικοινωνίας του με μια 10χρονη που τον κατήγγειλε και τους οικείους της και της εμφάνισής του την πρώτη μέρα κάθε μήνα στο νέο τόπο κατοικίας του κρίθηκε μετά την απολογία του με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου κ. Μ. Κωτούλα και της Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Μαρίας - Σοφίας Βαϊτση ένας 34χρονος κάτοικος Χάλκης που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια με θύμα μια ανήλικη, παράνομη βία και παράνομη παρακράτηση.

http://www.on-news.gr/2011/06/10_1254.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...