Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Ουρά φάλαινας "εκτόξευσε" 13χρονο στην ΑυστραλίαΑπίστευτη ήταν η εξέλιξη ενός οικογενειακού ταξιδιού στα ανοιχτά των ακτών της Αυστραλίας, όταν ένα 13χρονο αγόρι της οικογένειας παρασύρθηκε με τεράστια ορμή από την ουρά μιας φάλαινας.

Η οικογένεια πήρε τη βάρκα της το πρωί της Κυριακής (26.06), κατευθυνόμενη στα ανοιχτά νότια των ακτών της Νέας Ουαλίας ενώ θαύμασε ένα κοπάδι από φάλαινες που έτυχε να περνά δίπλα από τη βάρκα τους.

Ξαφνικά μια από τις φάλαινες βγήκε από το νερό και πέταξε...
κυριολεκτικά στον αέρα με την ουρά της το 13χρονο νεαρό που καθόταν στην άκρη του πλωτού.

"Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα," δήλωσε η μητέρα του Ντριού Χόλς, Κάρεν,στην τοπική εφημερίδα Daily Examiner. "Καθόμουν πίσω στη βάρκα κοιτάζοντας τον Ντριού ώσπου ξαφνικά η ουρά μιας φάλαινας τον εκτόξευσε και τον πέταξε με βία πίσω στη βάρκα", συνέχισε. "Νόμιζα ότι ήταν νεκρός, είχε πάρει ένα μπλε χρώμα. Για πέντε λεπτά ήταν εντελώς αναίσθητος."

Όλη η οικογένεια έσπευσε στο πλησιέστερο νοσοκομείο κρατώντας στα χέρια της τον αναίσθητο νεαρό, στον οποίο βρέθηκαν ελαφριά τραύματα στο κεφάλι, ενώ οι ιατρικές εξετάσεις συνεχίζονται.

Οι φάλαινες μεταναστεύουν κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Αυστραλίας κάθε χρόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, αναζητώντας ένα πιο εύκρατο κλίμα από αυτό της Ανταρκτικής.

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα καταγράφτηκαν ακόμη δύο περιστατικά τραυματισμού ανθρώπων από φάλαινες, δημιουργώντας εύλογη ανησυχία στις λιμενικές Αρχές της Αυστραλίας.

Πηγή: yahoonews
http://www.on-news.gr/2011/06/13_27.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...