Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Τζούλια Σκύλος αξίας 230.000 δολαρίων


Πρόκειται για την Τζούλια, ένα γερμανικό ποιμενικό, έτοιμο να προστατέψει το αφεντικό του, αρκεί να έχει πολλά λεφτά γιατί η τιμή της είναι λιγάκι τσουχτερή.

Η Τζούλια δεν είναι ένα τυχαίο σκυλί, έχει εκπαιδευτεί από τον καλύτερο, τον Χάρισον Πράιθερ, ο άνθρωπος που προμήθευε με σκύλους την επίλεκτη μονάδα Navy Seals 6 του αμερικανικού Στρατού, που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν αλλά και τις βρετανικές Ειδικές Δυνάμεις.


Η τιμή της Τζούλιας φτάνει τα 230.000 δολάρια. Η μέση τιμή για έναν σκύλο προστασίας είναι 40.000 με 60.000 δολάρια. Πολλοί μεγιστάνες ανά τον κόσμο προσφέρουν αυτά τα ποσά για την προστασία τους με μεγάλη ευχαρίστηση.

Ο Χάρισον Πράιθερ εξηγεί γιατί:

«Οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι προσφέρουν περισσότερα από έναν σωματοφύλακα. Ο λόγος; Οι άνθρωποι φοβούνται περισσότερο τα δόντια τους. Επιπλέον, οι σκύλοι σε καμία περίπτωση δεν εξαγοράζονται».

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου δηλώνει πως είναι πολλά τα λεφτά αλλά δεν παύει να είναι ένα πολύ καλό «deal», καθώς πρόκειτε για ένα πολύ έξυπνο, γρήγορο και πολύ επιθετικό ζώο.

Η Τζούλια είναι τόσο ακριβή διότι έχει κερδίσει πρόσφατα βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό.

ΠΗΓΗ: mediasoup.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...