Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Πόλεμος στο διαδίκτυο μεταξύ Η.Π.Α και Κίνας;Πριν από λίγες ώρες ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Κίνας Cui Tiankai ένιωσε την ανάγκη να κάνει επίσημες αλλά διφορούμενες διαψεύσεις πως μαίνεται "διαδικτυακός πόλεμος" μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.
''Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι: δεν υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ στο θέμα των διαδικτυακών παραβιάσεων.Οι επιθέσεις που έχουν γίνει δεν αντιπροσωπεύουν καμία... χώρα και η διεθνής κοινότητα πρέπει να δημιουργήσει κανόνες προκειμένου να αποτρέπεται η κακή χρήση της προηγμένης τεχνολογίας'' ήταν τα λόγια του Κινέζου υπουργού.
 
Για να συρθεί σε επίσημες διαψεύσεις ο ανώτατος Κινέζος αξιωματούχος είχε προγηθεί βομβαρδισμός πληροφοριών στο διαδίκτυο ότι πρώτη η χώρα του ξεκίνησε τον κυβερνοπόλεμο.
 
Νωρίτερα και σε ανύποπτο χρόνο η Google είχε ανακοινώσει πως χάκερς είχαν εισβάλλει σε εκατοντάδες λογαριασμούς Gmail που χρησιμοποιούσαν αμερικανοί κυβερνητικοί και στρατιωτικοί αξιωματούχοι.
Μετά ήρθαν στο φως πληροφορίες πως οι επιθέσεις ξεκινούσαν από υπολογιστές μιας στρατιωτικής ακαδημίας στο Τσινάν της Κίνας.
 
Η απάντηση του Πεκίνου ήταν τότε σχεδόν άμεση.Ο κινεζικός στρατός είχε κατηγορήσει τις Η.Π.Α για ιντερνετικό πόλεμο, όπως επιχειρηματολογούσαν μάλιστα στην China Youth Daily δύο καθηγητές της Ακαδημίας Στρατιωτικών Επιστημών.

http://www.newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...