Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Με το ετσι θέλω το YouTube κόβει τελείως τα έσοδα για τα μικρότερα κανάλια!

Το YouTube "δέχεται πυρά" εδώ και μήνες λόγω ακατάλληλου περιεχομένου, το οποίο είναι "μεταμφιεσμένο" να φαίνεται ως φιλικό προς τα παιδιά, αλλά και λόγω απρεπών συμπεριφορών από δημοφιλείς δημιουργούς περιεχομένου. Πλέον, η Google εισήγαγε αυστηρότερες απαιτήσεις για τους Συνεργάτες YouTube και τα Προτιμώμενα Προγράμματα της πλατφόρμας βίντεο, λόγω ανησυχίας εκ μέρους των διαφημιζόμενων, οι οποίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα κέρδη των δημιουργών. Κατ 'αρχάς, η Google θα ελέγχει πλέον πιο προσεκτικά το κάθε βίντεο ώστε να βεβαιώνεται ότι το υλικό είναι κατάλληλο σύμφωνα με τις οδηγίες των διαφημιζόμενων, προτού το προσθέσουν στα Προτεινόμενα, ένα πρόγραμμα που προσφέρει πρόσβαση στους διαφημιζόμενους στο κορυφαίο 5% περιεχόμενο της πλατφόρμας.

 Οι δημιουργοί των Προτεινόμενων λαμβάνουν περισσότερα χρήματα ανά κλικ και έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες κερδών. Το πρόγραμμα πρόσφατα βγήκε ξανά στο επίκεντρο όταν έδιωξε τον γνωστό YouTuber, Logan Paul. Ο Paul είχε αναρτήσει ένα βίντεο, όπου ανακάλυψε ένα πτώμα στο "δάσος των αυτοκτονιών", στην Aokigahara, στην Ιαπωνία, και μαζί με τους φίλους του γελούσε και έκανε αστεία, ενώ υποστήριξε ότι το βίντεο είχε σκοπό να ευαισθητοποιήσει για το θέμα της ψυχικής υγείας. Η Google θα ολοκληρώσει τη χειρωνακτική ανασκόπηση όλων των καναλιών στα Προτεινόμενα στις ΗΠΑ έως τα μέσα Φεβρουαρίου και παγκοσμίως έως το τέλος Μαρτίου.


Επιπλέον, το YouTube έχει αλλάξει τις απαιτήσεις για την έγκριση εσόδων από την πλατφόρμα. Από χθες, οι δημιουργοί μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα μόνο εάν έχουν 4.000 ώρες προβολής κατά τους τελευταίους 12 μήνες και πάνω από 1.000 συνδρομητές. Το YouTube αναφέρει ότι άλλαξε τα όρια, έπειτα από "διεξοδική ανάλυση και συνομιλίες" με τους δημιουργούς. Πέρυσι, άλλαξαν οι απαιτήσεις για το πρόγραμμα Συνεργατών YouTube, όπου απαιτούνταν τουλάχιστον 10.000 προβολές καναλιού για να αποτρέψει κανάλια με κλεμμένο ή κακής ποιότητας υλικό από το να κερδίσουν χρήματα. «Είναι σαφές τους τελευταίους μήνες ότι χρειαζόταν να ανέβουν τα στάνταρ», δήλωσε το YouTube σε ανακοίνωσή του.



Ακόμα και παλαιότερα κανάλια που κερδίζουν χρήματα στην πλατφόρμα θα επηρεαστούν, αν και το YouTube τους δίνει διορία μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Θα απομακρυνθούν από το πρόγραμμα εάν δεν πληρούν τις απαιτήσεις μέχρι τον επόμενο μήνα, αλλά θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση ξανά αργότερα. Η εταιρεία γνωρίζει, ωστόσο, ότι οι νέες απαιτήσεις δεν αρκούν για να κρατήσουν τους "κακούς ηθοποιούς" εκτός. Το κανάλι Toy Freaks, το οποίο στόχευε παιδιά με ακατάλληλο περιεχόμενο, είχε πάνω από 8,5 εκατομμύρια συνδρομητές, για παράδειγμα.

http://www.zougla.gr/technology/world-of-tech/article/youtube-kovi-ta-esoda-gia-ta-mikrotera-kanalia

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...