Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Άνθρωποι έφαγαν θαλάσσια χελώνα και πέθαναν από τροφική δηλητηρίαση

Η δηλητηρίαση προκλήθηκε μετά από την κατανάλωση τοξικού κρέατος από θαλάσσια χελώνα, ενώ εκτός από τα 8 θύματα ακόμα 19 άνθρωποι διαγνώστηκαν με ανάλογα συμπτώματα.

Οκτώ παιδιά πέθαναν την περασμένη εβδομάδα στη βόρεια Μαδαγασκάρη, από τροφική δηλητηρίαση, αφού έφαγαν μια θαλάσσια χελώνα, είδος υπό προστασία, ανέφεραν σήμερα οι υγειονομικές αρχές της χώρας.

Συνολικά 27 άνθρωποι δηλητηριάστηκαν και οι οκτώ από αυτούς, όλοι ανήλικοι, πέθαναν στις 8 και 9 Ιανουαρίου αφού κατανάλωσαν το κρέας της θαλάσσιας χελώνας, είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Μποροχάνι Σαΐντ.
Οι αρχές «δεν συνιστούν» στους κατοίκους να καταναλώνουν κρέας προερχόμενο από θαλάσσιες χελώνες και άλλα 24 είδη ψαριών κατά τη διάρκεια των θερμών μηνών του έτους.
Τα είδη αυτά τρέφονται με άλγη που, από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, είναι τοξική για όσους φάνε το κρέας τους.

Τον Δεκέμβριο άλλοι οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τροφική δηλητηρίαση στην ίδια επαρχία, την Αντσιρανάνα, αφού έφαγαν σαρδινέλες, ένα είδος ρέγγας.

reader.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...