Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Διαφορετικά περιγράφουν οι αστυνομικοί το περιστατικό με την ηθοποιό, Τζένη Ιωακειμίδου

Εντελώς διαφορετικά περιγράφουν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού τα όσα συνέβησαν στη Λ.Βουλιαγμένης απ’ό,τι έκανε η ηθοποιός, Τζένη Ιωακειμίδου στο λογαριασμό της στο Facebook, μία καταγγελία.

Σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης  οι αστυνομικοί περιέγραψαν στους ανωτέρους τους, αλλά και στους συναδέλφους τους τη δική τους εκδοχή. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, λίγο μετά τις έντεκα το πρωί της Δευτέρας και ενώ ήταν σε «συνεργείο» για ταχύτητα με ραντάρ, διαπίστωσαν ότι στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου ένα αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ταχύτητα 138 χ.α.ω, ενώ στην περιοχή όριο είναι τα 80 χ.α.ω.
Τρεις αστυνομικοί ξεκίνησαν να κόβουν σταδιακά την κυκλοφορία, προκειμένου να αποφύγουν το ατύχημα και ένας από αυτούς έκανε νόημα στην οδηγό του οχήματος να σταματήσει δεξιά.
Μάλιστα, όπως είπε στην περιγραφή του, αρχικά η οδηγός δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του και χρειάστηκε να της το πουν τρεις φορές.

Όταν τελικά σταμάτησε ο ένας από τους αστυνομικούς την πλησίασε -όπως λένε οι πηγές του bloko.gr- της έδειξε την ένδειξη του ραντάρ με τα 138 χ.α.ω. και την ενημέρωσε ότι θα βεβαιώσει την παράβαση. Εκείνη, περιγράφει ο αστυνομικός. ξεκίνησε να φωνάζει πάρα πολύ δυνατά, να ισχυρίζεται ότι το παιδί της ήταν άρρωστο και τον καλούσε να πάρει τηλέφωνο τον παιδίατρο, προκειμένου να διασταυρώσει τα λεγόμενά της.
Ο αστυνομικός επέμενε σε ανωτέρους και συναδέλφους ότι το παιδί ήταν ήρεμο στο πίσω παιδικό κάθισμα και δίπλα του μία άλλη κυρία. Επέμενε, επίσης, ότι της υποσχέθηκε πως θα κάνει γρήγορα και ότι όλη η διαδικασία κράτησε το πολύ τρία λεπτά. Επισημαίνει, μάλιστα, και τα απαξιωτικά σχόλια, που έκανε η οδηγός, προς το πρόσωπό του.
Μόλις παρέλαβε την κλήση, σύμφωνα πάντα με την περιγραφή του, παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και με το κινητό τηλέφωνο στο χέρι ανέπτυξε ταχύτητα. Τότε ένας από τους αστυνομικούς με το περιπολικό την «καταδίωξε» της είπε ότι θα βεβαιώσει και τις νέες παραβάσεις και να περάσει από το ΤΤ Ελληνικού να παραλάβει την κλήση, αφού βιάζεται.

http://www.bloko.gr/2018/01/blog-post_407.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...