Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Χειμερινές εκπτώσεις: Δείτε πότε ξεκινούν και ποιες Κυριακές τα καταστήματα θα είναι ανοικτά

Χειμερινές εκπτώσεις

: «Πρεμιέρα» κάνουν οι χειμερινές εκπτώσεις του 2018 στα εμπορικά καταστήματα, με τους καταναλωτές να ανυπομονούν για τις προσφορές, ώστε να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ερχόμενη Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου, θα ξεκινήσουν οι χειμερινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν έως και τις 28 Φεβρουαρίου.

Την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων -δηλαδή στις 14 Ιανουαρίου- τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από 11 το πρωί έως τις 20:00.


Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.


 http://www.newsbomb.gr/oikonomia/story/849645/xeimerines-ekptoseis-deite-pote-xekinoyn-kai-poies-kyriakes-ta-katastimata-tha-einai-anoikta

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...