Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Η 15χρονη δεν γνωρίζει για την τραγωδία. Έχασε μητέρα,αδελφή και χαροπαλεύει ο πατέρας

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ από χθες η 15χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε στο χθεσινό πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Αγία Πελαγία.

Η άτυχη 15χρονη μέσα σε μία στιγμή έχασε την αδερφή της Μαρία, την μητέρα της Δέσποινα ενώ ο πατέρας της χαροπαλεύει στην Εντατική.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΑΓΝΗ δεν έχει ενημερώσει την 15χρονη ότι η αδερφή της και η μητέρα της δεν βρίσκονται στην ζωή με την ίδια συνεχώς να ρωτάει πώς είναι η κατάσταση της υγείας της.


Σήμερα, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου κατέφτασαν και συγγενείς της από την Τήλο προκειμένου να σταθούν δίπλα της σε αυτές τις δύσκολες ώρες.
«Σήμερα ήρθαν στο νοσοκομείο άτομα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της 15χρονη για να την στηρίξουν», αναφέρει μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Τασσόπουλος ενώ παράλληλα επεσήμανε πως η κοπέλα δεν γνωρίζει ακόμα ότι η αδερφή και η μητέρα της έχουν πεθάνει.



https://www.trelokouneli.gr/friki-15chroni-den-gnorizi-gia-tin-tragodia-echase-miteraadelfi-ke-charopalevi-o-pateras/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...