Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Η μεγάλη απάτη με τον αριθμό 2311807050 «goodbye»

Μεγάλη απάτη με τηλεφωνικές κλήσεις που οδηγούν σε χρεώσεις που...ζαλίζουν, έχουν στήσει επιτήδειοι, οι οποίοι μπορούν και χρεώνουν τους λογαριασμούς μέσα από αναπάντητες κλήσεις, ή από κλήσεις κατά τις οποίες καλούν και είτε μιλούν αγγλικά, είτε δεν μιλούν καθόλου.
Ο αριθμός που χρησιμοποιούν για να πραγματοποιήσουν αυτές τις κλήσεις (ή τουλάχιστον ο αριθμός που φαίνεται στις οθόνες των τηλεφώνων μας) είναι ο 2311807050. Συνήθως καλούν, δεν μιλούν και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ακούγεται η λέξη «goodbye» και η γραμμή κλείνει.
Κάποιοι άλλοι χρήστες καταγγέλουν πως από τον συγκεκριμένο αριθμό δέχονται κλήσεις αργά το βράδυ και γενικά ακατάλληλες ώρες, όπου και πάλι δεν μιλά κανείς για κάποιο χρονικό διάστημα και η γραμμή κλίνει στη συνέχεια. Σύμφωνα με το ''Πρώτο Θέμα'', όσοι επιχείρησαν να πάρουν πίσω τον συγκεκριμένο αριθμό για να διαπιστώσουν από πού προέρχεται η κλήση, το μόνο που ακούνε είναι μουσική. Τέλος πολλοί είναι οι καταναλωτές που δέχτηκαν τηλεφώνημα από τον συγκεκριμένο αριθμό, καταγγέλουν ότι είδαν αδικαιολόγητα «φουσκωμένο» τον λογαριασμό του τηλεφώνου τους.
Προσοχή λοιπόν, αν δείτε τον συγκεκριμένο αριθμό στην οθόνη του τηλεφώνου σας μην απαντήσετε.

http://www.news.gr/ellada/koinonia/article/273239/h-megalh-apath-me-ton-arithmo-2311807050.html
http://greekto.blogspot.gr/2016/07/2311807050-goodbye.html

1 σχόλιο:

  1. Ο καλύτερος τρόπος να απαλλαγεί κανείς από ανεπιθύμητες κλήσεις στο σταθερό, είναι ένα call blocker. Εγώ πήρα το CPR V5000 και βρήκα την ησυχία μου. Είναι εύκολο στην χρήση, δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου setup, και δουλεύει περίφημα.

    Μην περιμένετε τους telemarketers να σεβαστούν τις επιθυμίες σας, ούτε και το κράτος να σας προστατέψει. Πάρτε την λύση στα χέρια σας εσείς οι ίδιοι. Αγόρασα το V5000 μέσω amazon.co.uk, γιά περίπου €75 μαζί με μεταφορικά. Υπάρχουν και φθηνότερα μοντέλα από την ίδια εταιρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...