Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

Παροχή νέου δανείου από την ΕΤΕπ στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα 40 εκατ. ευρώ!

Τη χορήγηση 40 εκατ. ευρώ για τη στήριξη νέων δανείων προς μικρές επιχειρήσεις από την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, η οποία επικεντρώνεται στη δημιουργία θέσεων εργασίας για νέους ανέργους, ενέκρινε σήμερα η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ).
Η εν λόγω συμφωνία, η οποία υπεγράφη νωρίτερα αυτόν τον μήνα, αποτελεί την πρώτη παροχή δανείου από την ΕΤΕπ στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Δεξιότητες και θέσεις εργασίας-Επένδυση για τη Νεολαία» και περιλαμβάνει τη χορήγηση 20 εκατ. ευρώ μετά από νέο αίτημα και 20 εκατ. ευρώ από μία υπάρχουσα γραμμή πίστωσης. Στόχος είναι η στήριξη των επενδύσεων από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και η παροχή κεφαλαίου κίνησης σε επιλέξιμες επενδύσεις για την απασχόληση των νέων.
   
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε τη στενή συνεργασία μας με την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα και μαζί να βοηθήσουμε τις τοπικές επιχειρήσεις, που επιδιώκουν να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για τους νέους», δήλωσε ο Τζόναθαν Τέιλορ, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, υπεύθυνος για τη χορήγηση δανείων στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΤΕπ, κατά τα τελευταία έτη, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων χορήγησε συνολικά 175 εκατ. ευρώ για παροχή δανείων από την Παγκρήτια. Από αυτά, τα 155 εκατ. ευρώ έχουν στηρίξει τις επενδύσεις σε βασικούς τομείς της οικονομίας, όπως ο τουρισμός, η ενέργεια, οι κατασκευές και η εμπορία προϊόντων διατροφής.http://www.trelokouneli.gr/nea-sumfonia-ths-pagkritias-me-thn-etep-gia-thn-apascholhsh-ton-neon/


http://greekto.blogspot.gr/2016/07/40.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...