Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Μπράουνις σοκολάτας με φυστικοβούτυρο

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη

Υλικά
Για 4-6 άτομα
Για τα μπράουνις
250 γραμμάρια αλεύρι για όλες της χρήσεις
350 γραμμάρια κρυσταλλική ζάχαρη
95 γραμμάρια + 3 κουταλιές της σούπας σκόνη άγλυκο κακάο
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλιτζάνι νερό + 2 κουταλιές νερό
¼ φλιτζανιού σως μήλου προαιρετικά
½ φλιτζάνι ηλιέλαιο
250 γραμμάρια φυστικοβούτυρο
95 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
6 κουταλιές της σούπας μερεντα
Για το φυστικοβούτυρο
1 1/2 φλιτζάνι καβουρδισμένα αράπικα φιστίκια
1 1/2 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1/4 φλιτζάνι μέλι
Εκτέλεση
Για τα μπράουνις
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και τοποθετούμε την σχάρα στη δεύτερη σκάλα του φούρνου.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε μαζί το αλεύρι, τη ζάχαρη, σκόνη κακάο, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Ρίξτε το νερό, σως μήλου, και το ηλιέλαιο. Ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά.
Απλώστε ομοιόμορφα σε ένα λαδωμένο ταψί 35 x 25 εκ.
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε μαζί το φυστικοβούτυρο, ζάχαρη άχνη, και το εκχύλισμα βανίλιας.
Ρίξτε ομοιόμορφα το μείγμα από το φυστικοβούτυρο και την μερέντα και κάντε με ένα μαχαίρι σχέδια να πάει παντού το μείγμα.
Ψήστε για 25 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο. Αφήστε να κρυώσει για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν το κόψετε σε τετράγωνα.
Για το φυστικοβούτυρο
Ρίχνουμε τα καβουρδισμένα φιστίκια στο μούλτι και ανακατέψτε μέχρι να δημιουργηθεί θρυμματιστούν, 5-7 λεπτά.
Ρίχνετε το λάδι και τη βανίλια στο μούλιτι συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι το μείγμα να γίνει πολτός περίπου 5 λεπτά.
Μπορείτε να ρίξετε περισσότερο ελαιόλαδο αν χρειαστεί. Κλείνετε το μούλτι, προσθέστε το μέλι, και ανακατέψτε πάλι με το την μούλτι μέχρι να γίνει λείο.
Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για μια εβδομάδα, ή στο ψυγείο σε καλά σφραγισμένο δοχείο.


http://www.sidagi.gr/section/gluka/content/mpraounis-sokolatas-me-fustikobouturo

 http://greekto.blogspot.gr/2016/07/blog-post_12.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...