Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

Απορρίφθηκε από το ΣτΕ το αίτημα ασφαλιστικών μέτρων του Mega για τις τηλεοπτικές άδειες


Αρνητική ήταν η απάντηση του Συμβουλίου της Επικρατείας στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο τηλεοπτικός σταθμός Mega για την τιμή εκκίνησης των δημοπρατούμενων τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.
Το Mega Channel με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στρεφόταν κατά της υπ΄ αριθμ. 7984/2016 απόφασης των υπουργών Επικρατείας και Οικονομικών, με την οποία καθορίστηκε στα 3 εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης για κάθε μια από τις τέσσερις «δημοπρατούμενες άδειες παροχών περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition)».
Πάντως, σήμερα αναμένεται να συζητηθούν στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Αlpha, Star Channel και Ε, επίσης για την τιμή εκκίνησης των δημοπρατούμενων τηλεοπτικών αδειών.
Υπενθυμίζεται ότι οι 23 αιτήσεις ακύρωσης (κύριες προσφυγές) σχεδόν όλων των μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών θα συζητηθούν στις 4 Ιουλίου στην Ολομέλεια του ανωτάτου ακυρωτικού δικαστηρίου, με πρόεδρο τον Ν. Σακελλαρίου και εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Γ. Παπαγεωργίου.
http://mononews.gr/aporrifthike-apo-ste-etima-asfalistikon-metron-tou-mega-gia-tis-tileoptikes-adies/57496http://greekto.blogspot.gr/2016/07/mega.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...