Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Κρουασάν με λευκή και μαύρη σοκολάτα

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη

Υλικά
Για 2-4 άτομα
2 φύλλα σφολιάτα
1 κρόκο αυγού για επάλειψη
Για τη γέμιση
200 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
100 γραμμάρια μερέντα
200 γραμμάρια σοκολάτα λευκή
200 γραμμάρια γάλα εβαπορέ
1 φλιτζάνι μαργαρίνη λιωμένη
Για τη διακόσμηση
Αμύγδαλα φιλέ
ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα κουβερτούρα μαζί με τη μερέντα και την ενώνουμε με το γάλα και αναδεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Συνεχίζουμε ρίχνοντας τη λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί και ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσει.
Κόβουμε τη σφολιάτα σε τρίγωνα κομμάτια 14 x16 εκ. στο κάτω μέρος του τριγώνου το φαρδύ απλώνουμε τη γέμιση της μαύρης και της λευκής σοκολάτας και κλείνουμε τη σφολιάτα σαν κρουασάν.
Αλείφουμε με το κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα . ψήνουμε για 20 λεπτά στον αέρα με κάτω αντίσταση (ανάλογα τον φούρνο) στους 180 βαθμούς.
Η συνταγή αναφέρεται για έτοιμη ζύμη σφολιάτα και μερέντα, αλλά παρόλα αυτά μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας ζύμη σφολιάτας και σπιτική μερέντα!!

http://www.sidagi.gr/section/gluka/content/krouasan-me-leuki-kai-mauri-sokolata

http://kafedakigr.blogspot.com/2016/07/blog-post_12.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...