Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Δυνατή η επεξεργασία εγγράφων του Microsoft Office


Η Dropbox μόλις πραγματοποίησε μια παλαιότερη υπόσχεσή της και ενσωμάτωσε στις κινητές εφαρμογές της υποστήριξη για το Microsoft Office.
Η εταιρεία κυκλοφόρησε ενημερωμένη έκδοση των εφαρμογών της για iOS και Android. Οι εφαρμογές…

υποστηρίζουν το Microsoft Office, γεγονός που επιτρέπει στους χρήστες να ανοίγουν έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα ή παρουσιάσεις που είναι αποθηκευμένα στους λογαριασμούς Dropbox και να τα επεξεργάζονται με τις εφαρμογές του Office.
Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν τη δυνατότητα, επιλέγοντας το νέο κουμπί “Επεξεργασία” κατά την προβολή ενός εγγράφου στο Dropbox. Αυτό το κουμπί ανοίγει το έγγραφο στην αντίστοιχη εφαρμογή του Office (Word, Excel ή PowerPoint). Επιπλέον, σε όσους χρήστες δεν έχουν ήδη εγκατεστημένες τις εφαρμογές του Office, θα ζητηθεί να κατεβάσουν το σχετικό app. Οι αλλαγές που γίνονται στις εφαρμογές του Office θα συγχρονίζονται αυτόματα και θα αποθηκεύονται στον λογαριασμό Dropbox.
Η ενημέρωση είναι το αποτέλεσμα μιας πρόσφατης συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών και αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της να καταστήσει ευκολότερο για τους χρήστες του Office να δημιουργούν και να επεξεργάζονται έγγραφα, ιδίως στο κινητό τους.
Η Microsoft ενσωμάτωσε το Dropbox στη σουίτα της, με update του Office που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα. Σε μια μεγαλύτερη ενημέρωση που κυκλοφόρησε, επίσης, παρέχει τις mobile εφαρμογές Office δωρεάν για iOS και Android.
Τελικά, η υποστήριξη για το Microsoft Office θα ενσωματωθεί και στο Web Dropbox με το Office Online, αλλά σύμφωνα με τις εταιρείες αυτή η λειτουργία δεν θα είναι διαθέσιμη πριν το 2015.

Πηγή: SecNews
http://www.trelokouneli.gr/dunati-h-epexergasia-eggrafon-tou-microsoft-office/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...