• Συλλεκτικά Κέρματα

 • Koula News

 • Pixwords Λύσεις

 • 250+ Flash Games

 • PixWords Scenes Λύσεις

 • 12 Ελληνικά Torrent Sites 2016

 • Γεωπονικά Θέματα!

 • PicWords Λύσεις

 • ΛεξοΜανία Λύσεις

 • Slice Words Λύσεις

 • Me1matia Channel

 • Apache OpenOffice 4.1.7

Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Το «Άρτεμις» της Hellenic Seaways θα εξυπηρετεί προσωρινά τις δυτικές Κυκλάδες

Σε απευθείας ανάθεση των ενδοκυκλαδικών δρομολογίων στις δυτικές Κυκλάδες, από τις 14//11/2014 έως τις 11/12/204, στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Άρτεμις» της εταιρείας Hellenic Seaways, προχώρησε σήμερα το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου.
Τα…

δρομολόγια στις δυτικές Κυκλάδες καλύπτονται από το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αqua Jewel» της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου (NEΛ), το οποίο ωστόσο παραμείνει σε ακινησία έως τις 11 Δεκεμβρίου 2014, λόγω μηχανικής βλάβης στην κύρια μηχανή του.
Οι δρομολογιακές γραμμές που θα εξυπηρετεί το «Άρτεμις» που άρχισε από σήμερα τα δρομολόγιά του είναι οι εξής:
Α) Σύρος- Κύθνος- Κέα- Λαύριο και επιστροφή, με δύο δρομολόγια την εβδομάδα και μίσθωμα 15.404,52 ευρώ ανά δρομολόγιο. Η απόσταση Κέα- Λαύριο δεν επιδοτείται.
Β) Σύρος- Πάρος- Νάξος- Ιος- Σίκινος- Φολέγανδρος-Κίμωλος- Μήλος με την εκτέλεση ενός δρομολογίου την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή από Σύρο και επιστροφή το Σάββατο από Μήλο, έναντι μισθώματος 31.056,02 ευρώ ανά δρομολόγιο.
Γ) Σύρος- Πάρος- Σέριφος- Σίφνος- Κίμωλος- Μήλος και επιστροφή με την εκτέλεση τριών δρομολογίων την εβδομάδα, χωρίς προσέγγιση στην Πάρο στο ένα εξ αυτών, έναντι μισθώματος 26.084,72 ευρώ.
Δ) Σύρος- Τήνος- Άνδρος και επιστροφή με την εκτέλεση ενός δρομολογίου την εβδομάδα, με αναχώρηση από Σύρο την Τετάρτη το απόγευμα και από Άνδρο την Πέμπτη το πρωί, έναντι μισθώματος 9.447,52 ευρώ.
Τροποποίηση δρομολογίων από τη MINOAN LINES λόγω συντήρησης των πλοίων
Τροποποίηση των δρομολογίων της στη γραμμή Ηράκλειο- Πειραιάς- Ηράκλειο, για το διάστημα από 20 Νοεμβρίου 2014 έως και 5 Δεκεμβρίου 2014, ανακοίνωσε σήμερα η MINOAN LINES, λόγω της προγραμματισμένης ετήσιας συντήρησης και δεξαμενισμού των πλοίων της, KNOSSOS PALACE και FESTOS PALACE.
Το δρομολόγιο Πειραιά-Ηράκλειο και επιστροφή θα γίνει συνδυαστικά από τα δύο πλοία. Δηλαδή όταν το ένα πλοίο είναι σε δεξαμενισμό, τότε θα εκτελέσει το δρομολόγιο το άλλο.
Η αναχώρηση θα είναι από τον Πειραιά στις 2 το μεσημέρι καθημερινά και η άφιξη στο Ηράκλειο στις 9 το βράδυ. Θα αναχωρεί στη συνέχεια στις 11 το βράδυ από το Ηράκλειο και θα φθάνει στον Πειραιά στις 6:30 το πρωί της επόμενης ημέρας.
Η εταιρεία ανακοίνωσε, επίσης, ότι κατά το προαναφερόμενο διάστημα, θα ισχύει η παροχή έκπτωσης 10% στα VIP καθίσματα και 30% σε όλες τις κατηγορίες καμπινών, οχημάτων και δίκυκλων.

http://www.trelokouneli.gr/to-artemis-ths-hellenic-seaways-tha-exuphretei-prosorina-tis-dutikes-kuklades/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...