Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Σοκ στην Ιταλία – Νοσηλευτρια έβγαζε φωτογραφίες με νεκρούς

Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο με την υπόθεση της Ιταλίδας νοσηλεύτριας που προ καιρού συνελήφθη με την κατηγορία ότι δολοφόνησε ασθενή. Η νοσηλεύτρια που εργαζόταν στο νοσοκομείο της Ραβένας, μετά και τις νέες αποκαλύψεις, εμφανίζεται ως ένα ψυχρό και αποκρουστικό πρόσωπο που…

έπαιζε με τον ανθρώπινο πόνο.
Συγκεκριμένα είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες που είχε τραβήξει η Ντανιέλα Ποτζάλι δίπλα σε μια νεκρή ασθενή. Φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται χαρούμενη, να κάνει ανοίκειες χειρονομίες και να προσβάλλει με βάναυσο τρόπο τη μνήμη των νεκρών ασθενών. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η νοσηλεύτρια φαίνεται να απολαμβάνει το θάνατο των ασθενών, ενώ δεν αποκλείεται η πρόθεση της γυναίκας να θέλει να απαλλαγεί από «δύσκολες» περιπτώσεις νοσηλευομένων.
Η Ποτζάλι συνελήφθη καθώς το τελευταίο διάστημα, στο νοσοκομείο, είχαν διαπιστωθεί 38 (!) μυστηριώδεις θάνατοι ασθενών που είχαν σοβαρά προβλήματα και βρίσκονταν σε προχωρημένη ηλικία. Μάλιστα, σε μία από τις 38 περιπτώσεις διαπιστώθηκε ότι είχε χορηγηθεί ένεση με χλωριούχο κάλιο από την Ποτζάλι.
Σιγά σιγά άρχισαν οι αρχές να «χτίζουν» το προφίλ της, ενώ τα ευρήματα φανέρωσαν ένα άκαρδο και εκδικητικό πρόσωπο. Όπως λένε άνθρωποι που την ξέρουν: «Διαπληκτιζόταν με τις συναδέλφους, έπαιρνε πρωτοβουλίες, έδινε φάρμακα σε ασθενείς που δεν έπρεπε», αναφέρει μία πρώην συνάδελφός της, ενώ σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες χορηγούσε ηρεμιστικά σε ασθενείς που ήταν «δύσκολοι» και απαιτητικοί ή όποτε ήταν ιδιαίτερα ταραγμένοι, αλλά και καθαρκτικά σε άλλους ασθενείς ώστε να δυσκολέψει τη βάρδια των άλλων νοσοκόμων.

Ο ιταλικός Τύπος την ονομάζει νέα Τζέιν Τόπαν, μια νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Κέμπριτζ που το 1900 είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία 31 ανθρώπων. Όπως δήλωσε ένας γιατρός του νοσοκομείου, όταν η Ποτζάλι του είχε προτείνει να χορηγήσει δύο φιάλες χλωριούχου νατρίου σε ασθενή που η περίπτωσή του δεν ήταν εύκολη, εκείνος θεώρησε χιούμορ την πρότασή της. Την ίδια ώρα, ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε και η συνάδελφος της Ποτζάλι, Σάρα Παουζίνι, η οποία βρίσκεται πίσω από τις μακάβριες λήψεις με το κινητό τηλέφωνο.

«Η Ποτζάλι μου ζήτησε να τη συνοδεύσω σε ένα δωματιάκι όπου μεταφέρονται οι ασθενείς που έχουν αποβιώσει. Ήταν πολύ χαρούμενη και ήθελε να τραβήξει μια φωτογραφία κοντά στο πτώμα. Δεν είχα το θάρρος να της αρνηθώ, γιατί είναι πολύ εκδικητική. Φοβόμουν και δεν ήθελα να έχω προβλήματα μαζί της. Συνήθιζε να δίνει καθαρτικά στους ασθενείς για να φέρει σε δύσκολη θέση τις υπόλοιπες νοσηλεύτριες που ακολουθούσαν μετά τη δική της βάρδια. Έτσι, ικανοποίησα την επιθυμία της», δήλωσε η συνάδελφος της νοσηλεύτριας.

 http://www.trelokouneli.gr/sok-stin-italia-nosileftria-evgaze-fotografies-me-nekrous/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...