• Συλλεκτικά Κέρματα

 • Koula News

 • Pixwords Λύσεις

 • 250+ Flash Games

 • PixWords Scenes Λύσεις

 • 12 Ελληνικά Torrent Sites 2016

 • Γεωπονικά Θέματα!

 • PicWords Λύσεις

 • ΛεξοΜανία Λύσεις

 • Slice Words Λύσεις

 • Me1matia Channel

 • Apache OpenOffice 4.1.7

Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

«Όχι» από τον δήμο Κηφισιάς στο αίτημα της Βίσση για αποζημίωση και αντιπλημμυρικά στη βίλα της

Την πρόθεση του να μην αποζημιώσει αλλά και να μην προχωρήσει σε νέα αντιπλημμυρικά έργα έξω από την οικεία της Άννας Βίσση διατυπώνει μέσω ανακοίνωσης του ο δήμος της Κηφισιάς.

Μετά την αποκάλυψη του ΘΕΜΑΤΟΣ στο…

φύλλο της περασμένης Κυριακής για την κατάθεση αιτήματος από την πλευρά της τραγουδίστριας προκειμένου να λάβει αποζημίωση για τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσε η νεροποντή της 16ης Σεπτεμβρίου στο υπόγειο του σπιτιού της στην Εκάλη (καταστράφηκαν από τα λασπόνερα αντικείμενα μεγάλης αξίας) οι αρμόδιοι της δημοτικής Αρχής εξέδωσαν ανακοίνωση που αντικρούει τους ισχυρισμούς της κυρίας Βίσση.
Η τραγουδίστρια που είχε καταθέσει το αίτημα στο Δήμο Κηφισιάς μέσω του κατασκευαστή του σπιτιού της αναφέρει στο περιεχόμενο του ότι κύριος υπεύθυνος για την πλημμύρα στο υπόγειο της ήταν οι υπηρεσίες της καθαριότητας που δεν είχαν φροντίσει να ξεβουλώσουν τα φρεάτια έξω από το σπίτι της. Ωστόσο η δημοτική Αρχή υποστηρίζει πως τα έργα είχαν γίνει κανονικά και μάλιστα πριν τη νεροποντή.
 
Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με αίτημα που έχει καταθέσει η καλλιτέχνης κ. Άννα Βίσση  στο Δήμο Κηφισιάς και αφορά υλικές ζημιές που υπέστησαν αντικείμενα που βρίσκονταν  στο υπόγειο της κατοικίας της οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

1. Αντιπλημμυρικό έργο για την διαχείριση των υδάτων υπάρχει μπροστά από την οικία της κ. Βίσση (τριπλό φρεάτιο).  Επιπλέον αρμόδια Αρχή για τα αντιπλημμυρικά έργα είναι η Περιφέρεια  Αττικής.
2. Σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου τα φρεάτια στην περιοχή της Εκάλης είχαν καθαριστεί εγκαίρως (14/9/2014) και μάλιστα πριν την νεροποντή της 16ης Σεπτεμβρίου.
3. Η Πολιτική Προστασία Κηφισιάς  που άντλησε τα νερά από το υπόγειο της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας τα διοχέτευσε στο φρεάτιο που βρίσκεται μπροστά από την οικία της και απορροφήθηκαν άμεσα, κάτι που αποδεικνύει πως τα φρεάτια δεν ήταν βουλωμένα και η Καθαριότητα του Δήμου είχε κάνει καλά την δουλειά της.
3.  Η Πολιτική Προστασία Κηφισιάς ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα άντλησης των υδάτων όπως άλλωστε έκανε και στα υπόλοιπα αιτήματα των κατοίκων της περιοχής του Δήμου Κηφισιάς.
4.Στο Δήμο Κηφισιάς έχει κατατεθεί αίτημα εκπροσώπου της κ. Βίσση στο όποιο ζητείται να πληροφορηθεί τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου να αποζημιωθεί. Το αίτημα της θα απαντηθεί εντός των προθεσμιών που ορίζει ο νόμος.

Τέλος, να σημειώσουμε πως ο όγκος των υδάτων κατά την νεροποντή της 16ης Σεπτεμβρίου ήταν ιδιαίτερα αυξημένος και όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί δεν ήταν δυνατόν να αντιμετωπιστεί άμεσα»

http://www.trelokouneli.gr/ochi-apo-ton-dimo-khfisias-sto-aithma-ths-bissh-gia-apozhmiosh-kai-antiplhmmurika-sth-bila-ths/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...