Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

10η Εντολή | Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο [εικόνες]

 

Είναι από εκείνες τις ελληνικές σειρές τις οποίες, κάθε φοιτητές που σέβεται τον εαυτό του την έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον μια φορά. Αίμα, αγωνία, φόβος, υπέροχη μουσική και πάρα πολλές guest εμφανίσεις!

Κάθε βράδυ, ξημερώματα, στην τηλεόραση του Άλφα, αρκετοί φανατικοί βλέπουν ξανά και ξανά τα επεισόδια της 10ης Εντολής. Η σειρά που έχει τα μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης, στο φοιτητικό κοινό, επιστρέψει από την ίδια συχνότητα τον Ιανουάριο του 2015.

Μέχρι αυτή την στιγμή έχουν γυριστεί ήδη 3 επεισόδια, ενώ σήμερα το πρωί ξεκίνησαν τα γυρίσματα για ακόμα ένα επεισόδιο, στην περιοχή του Παπάγου. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο πρωταγωνιστούν ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, η Μαρία Καβογιάννη και η Ευγενεία Δημητροπούλου.Δείτε φωτογραφίες από τα σημερινά γυρίσματα, σε πλάνα που πρωταγωνιστεί ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης


 

http://www.mycampus.gr/my_news/elliniko_protoselido/10i_entoli__xekinisan_ta_gurismata_gia_ton_neo_kuklo_eikones.html?utm_content=bufferd9cad&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...