Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Η Παναγιώτα Καψάλη που ήρθε σε κόντρα με τους κριτές του The Voice

Παναγιώτα Καψάλη, ένα κορίτσι που σίγουρα θα θυμάται το τηλεοπτικό κοινό, έστω κι αν δεν τα κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του The Voice. Ο λόγος; Η στάση της. Η διαγωνιζόμενη….

Παναγιώτα Καψάλη τραγούδησε το F*cking Perfect της Pink, αποφασισμένη να μπει στα live. Οι coaches όμως δεν πάτησαν το κουμπί τους. Και έτσι ήρθε η έκρηξή της. Η ίδια πέρασε από διάφορα talent shows με μόνη διαφορά τα κιλά της. Όπως η Παναγιώτα Καψάλη αποκάλυψε, είχε 32 κιλά παραπάνω, γεγονός που στάθηκε εμπόδιο στο να την επιλέξουν σε κάποια οντισιόν.
Αφού έχασε τα περιττά κιλά, πήγε στο The Voice, σίγουρη πως θα τα καταφέρει. Οι κριτές όμως δεν γύρισαν και η αντίδρασή της ήταν άμεση. Πρώτος πήρε το λόγο ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος της εξήγησε ότι δεν πρέπει στόχος της να είναι κάποιο παιχνίδι, αλλά το τραγούδι, για να συνεχίσει η Δέσποινα Βανδή, λέγοντάς της ότι η ζωή της δεν σταματάει ή ξεκινάει επειδή δεν πέρασε στο The Voice.
Η Παναγιώτα Καψάλη δεν έδειχνε να συμμερίζεται τις γνώμες των κριτών, αλλά εξέφρασε τη δική της άποψη με τον δικό της, δυναμικό τρόπο. Μάλιστα, στην προσπάθειά της να της εξηγήσει ότι πρέπει να δουλέψει και να μην απογοητεύεται, η Δέσποινα Βανδή είπε κάποια στιγμή: «Δεν τραγουδάω από πέρσι το Μάρτιο και τρώω τις σάρκες μου, σε συμβουλεύω να αλλάξεις στάση και φιλοσοφία, σου μιλάω όπως θα μίλαγα στην κόρη μου αν είχε μεγαλώσει και μου έλεγε ακριβώς τα ίδια πράγματα που μας είπες εσύ», προκειμένου να τονίσει τη σημασία του να αγωνίζεται κανείς για τους στόχους του και να μην απογοητεύεται στιγμή.



The Voice - Παναγιώτα Καψάλη από f1658175121 http://www.trelokouneli.gr/i-panagiota-kapsali-pou-irthe-se-kontra-me-tous-krites-tou-the-voice/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...