Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Σπείρα πακιστανών βίασε 50χρονη Ελληνίδα μέσα στο σπίτι της!

Αδίστακτοι εγκληματίες βίασαν την 50χρονη μέσα στο σπίτι της μέρα μεσημέρι, εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα! Μέρα μεσημέρι μπήκαν οι δυο ληστές στο σπίτι της ...
50χρονης γυναίκας. Δυστυχώς η γυναίκα δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι οι δράστες ασέλγησαν σε βάρος της μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Πρόκειται για μια σπείρα ληστών που αποτελείται από πέντε άτομα. Οι δράστες έχουν κάνει χτυπήματα και στην περιοχή της Μεσσηνίας.

Εκεί, στην Πύλο άρπαξαν από ένα ζευγάρι χρήματα, κοσμήματα, αλλά και το αυτοκίνητό τους. Το αυτοκίνητο βρέθηκε στην Αττική στην περιοχή της Ελευσίνας και φαίνεται ότι από εκεί οι αστυνομικοί άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι. Δυστυχώς όμως μια βδομάδα αργότερα οι δράστες χτύπησαν και πάλι ληστεύοντας και βιάζοντας μία άτυχη γυναίκα στην Δυτική Αττική.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο από τους πέντε Πακιστανούς δράστες ηλικίας 17 και 24 ετών στη Νέα Πέραμο, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες ανάμεσα σε αυτούς που διαφεύγουν είναι και ο ληστής-βιαστής της γυναίκας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας: Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε οικίες στις περιοχές Αττικής και Μεσσηνίας.

Συνελήφθησαν πρωινές ώρες της 21-2-2014 στη Νέα Πέραμο Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 17 και 20 ετών, μέλη της σπείρας και αναζητούνται τρεις (3) επιπλέον ομοεθνείς τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και Καλαμάτας η παραπάνω σπείρα διέπραξε τις παρακάτω ληστείες:
1. Την 13-01-2014 το απόγευμα εισήλθαν σε εξοχική οικία ζεύγους αλλοδαπών υπηκόων στην περιοχή Πυλίας Μεσσηνίας και αφού τους ακινητοποίησαν και τους δέσμευσαν, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα, δύο (2) ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τρείς (3) συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Κατά την αποχώρησή τους αφαίρεσαν και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του ζεύγους, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Ελευσίνας Αττικής και αποδόθηκε στους παθόντες.
2. Την 21-01-2014 το μεσημέρι εισήλθαν σε οικία ημεδαπής σε περιοχή της Αττικής και αφού την ακινητοποίησαν και την δέσμευσαν, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον κατά τη διάρκεια της ληστείας ένα από τα αναζητούμενα μέλη της σπείρας προέβη σε ασελγείς σε βάρος της πράξεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους και τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/02/50_9214.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...