Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Τι συμβαίνει στο τέλος του Flappy Bird (επίπεδο 999); [Video] . Πουλάνε iPhone στο eBay με εγκατεστημένο το παιχνίδι στα $99000

Flappy-Bird
Ο θόρυβος για το Flappy Bird δεν λέει να κοπάσει (Google, Apple δεν προλαβαίνουν να διαγράφουν εφαρμογές με παραπλήσια ονόματα) αλλά αυτή τη φορά δεν θα ασχοληθούμε με τα διάφορα εξωφρενικά που συνέβησαν μετά την επίσημη απόσυρση της εφαρμογής από τον δημιουργό της.

Το γεγονός ότι “κόλλησε” τόσος κόσμος με ένα τόσο απλό και συνάμα εκνευριστικό παιχνίδι μάλλον χρίζει περαιτέρω έρευνας (όλοι είμαστε κρυφομαζοχιστές τελικά…), ωστόσο, επειδή το πιθανότερο είναι ότι δεν φτάσατε ποτέ σε σκορ 999 τότε δεν έχετε δει τι συμβαίνει στο τέλος…


Flappy Bird

Η τρέλα του Flappy Bird: Πουλάνε iPhone στο eBay με εγκατεστημένο το παιχνίδι στα $99000


Flappy Bird: το παιχνίδι-εθισμός για iOS και Android ήρθε, θέρισε και …μας αποχαιρέτησε! Το εκνευριστικό και ταυτόχρονα εθιστικό gameplay του παιχνιδιού καθήλωσε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες και προκάλεσε τέτοιο πονοκέφαλο στον developer που αποφάσισε να το αφαιρέσει από το App Store και Google Play (σημείωση: μια έκδοση που κυκλοφορεί για Windows Phone είναι ψεύτικη).


επειδή το πιθανότερο είναι ότι δεν φτάσατε ποτέ σε σκορ 999 τότε δεν έχετε δει τι συμβαίνει στο τέλος…
http://www.techgear.gr/this-is-madness-this-is-flappy-bird-84524/
http://www.techgear.gr/what-happens-at-flappy-bird-end-84832/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...