Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Η Sony πούλησε 2,2 εκατομμύρια PS Vita

image381 Η Sony πούλησε 2,2 εκατομμύρια PS Vita
 
Μπορεί οι πωλήσεις του PlayStation Vita να είχαν ξεπεράσει τις 1,2 εκατομμύρια στις αρχές του χρόνου, χτες όμως η Sony ανακοίνωσε πως οκτώ μήνες αργότερα ξεπέρασαν τα 2,2 εκατομμύρια, με τον αριθμό των πωλήσεων κάθε μήνα να ανέρχεται στις 250.000 συσκευές, αριθμό που όμως δεν εντυπωσιάζει καθόλου την εταιρεία. Συγκρκτικά, το 3DS μέσα στην ίδια περίοδο είχε σημειώσει πάνω από τρία εκατομμύρια πωλήσεις, ακόμα και πριν η Nintendo «κόψε» 80 δολάρια από την τιμή του, μια κίνηση που η Sony ήδη απέκλεισε.
Σε συνέντευξη του στο PlayFront ο Uve Bassendowski απέδωσε τα χαμηλά νούμερα στην απόφαση της Sony να προωθήσει την συσκευή στο ενήλικο κοινό αγνοώντας τους πιο μικρούς καταναλωτές, δήλωσε όμως πως αυτό θα διορθωθεί σύντομα.
Αναμένεται λοιπόν η Sony να προσεγγίσει πιο πολύ τους μικρότερους χρήστες, το πώς θα το επιχειρήσει αυτό, θα το δούμε στο εγγύς μέλλον.

http://troktiko.eu/2012/08/h-sony-poulhse-2-2-ekatommuria-ps-vita/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...