Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ανανεώνεται το hotmail ,,, Outlook.com

image48 Ανανεώνεται το hotmail
 
Σε μία προσπάθεια να ξαναδώσει στο -κάποτε συνώνυμο του e-mail- hotmail την παλιά του αίγλη, η Microsoft προχωρά σε ολική ανανέωση της δημοφιλούς δωρεάν υπηρεσίας της, την οποία μάλιστα μετονομάζει σε Οutlook.com. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μεταξύ άλλων η νέα υπηρεσία θα παρέχει δυνατότητα τακτοποίησης και διαλογής των μηνυμάτων καθώς αυτά έρχονται, αλλά και πραγματοποίησης κλήσεων μέσω Skype.
Ένας από τους κύριους στόχους της εταιρίας είναι να πάψει ο χρήσης να αναγκάζεται να ψάχνει μέσα σε παραφορτωμένα inbox. Έτσι, θα γίνεται αυτόματη τακτοποίηση των email, έτσι ώστε να γίνεται διάκριση μεταξύ των μηνυμάτων από επαφές, των newsletter, των φορτωμένων με συνημμένα αρχεία email και των ενημερώσεων από κοινωνικά δίκτυα.
Επίσης, το Outlook.com θα μπορεί να συνδεθεί με άλλες υπηρεσίες, με ιδιαίτερη έμφαση στα social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) και το Skype.
Σε μία έμμεση αιχμή για το gmail της Google, που έχει πλέον την πρώτη θέση σνάμεσα στις δωρεάν υπηρεσίες διαδικτυακού e-mail, η Microsoft επισημαίνει ότι τα προσωπικά δεδομένα των email θα παραμένουν προσωπικά, χωρίς να γίνεται κάποιου είδους συλλογή στοιχείων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για αποστολή στοχευμένων διαφημίσεων. Στο Outlook.com οι διαφημίσεις θα παρουσιάζονται στη δεξιά πλευρά, χωρίς να έλκουν ιδιαίτερα την προσοχή, εάν ο κέρσορας του ποντικιού δεν περάσει από πάνω, ενώ θα εξαφανίζονται εντελώς όταν ο χρήστης επιλέγει να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων.
Άλλα χαρακτηριστικά θα είναι η ενσωμάτωση online εκδόσεων των εφαρμογών του Office, καθώς και η άμεση σύνδεση με την υπηρεσία αποθήκευσης στο υπολογιστικό νέφος (cloud) της Microsoft, το Skydrive, έτσι ώστε να είναι ευκολότερη η αποστολή ογκωδών πακέτων δεδομένων για τα οποία μπορεί να μην ενδείκνυται η αποστολή ως συνημμένα αρχεία.

http://troktiko.eu/2012/08/toulachiston-83-ekat-mh-pragmatikoi-christes-sto-facebook/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...